Ufak Tefek Cinayetler 2. bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitledi! / VİDEO

Star TV'nin iddialı dizisi 'Ufak Tefek Cinayetler'le ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Milliyet Cadde yazarı Sina Koloğlu, 'Ufak Tefek Cinayetler' kopya mı? sorusunu dizinin senaristi Meriç Acemi'ye sordu. Bir kaç diziye benzerliği ortaya atılan İddialı dizi Ufak Tefek Cinayetler bu akşam yine izleyiciyi Tv karşısına kilitleyecek. Ufak Tefek Cinayetler'de ilk hamle kadınlardan geldi.Kadınların kurduğu plan şeytanın aklına gelmez cinsinden. Ufak Tefek Cinayetler 2. bölümüyle sevenlerini ekrana kilitleyecek. Ufak Tefek Cinayetler 2. bölümde neler olacak? 1. bölümde neler olmuştu? 2. bölüm fragmanı... Ve merak edilen her şey haber özette...

Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümüne entrika dolu başlıyor. Ufak Tefek Cinayetler'de 4 kadın arasında silahlar çekildi. Star TV'nin iddialı dizisi 'Ufak Tefek Cinayetler'le ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Milliyet Cadde yazarı Sina Koloğlu, 'Ufak Tefek Cinayetler' kopya mı? sorusunu dizinin senaristi Meriç Acemi'ye sordu. Bir kaç diziye benzerliği ortaya atılan İddialı dizi Ufak Tefek Cinayetler bu akşam yine izleyiciyi Tv karşısına kilitleyecek. Ufak Tefek Cinayetler'de ilk hamle kadınlardan geldi.Kadınların kurduğu plan şeytanın aklına gelmez cinsinden. Ufak Tefek Cinayetler 2. bölümüyle sevenlerini ekrana kilitleyecek. Ufak Tefek Cinayetler 2. bölümde neler olacak? 1. bölümde neler olmuştu? 2. bölüm fragmanı. Ufak Tefek Cinayetler rekabet dolu yeni bölümüyle 31 Ekim Salı günü 20.00'de Star tv'de...

ufak_tefek_2

2. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kılıçlar çekildi, ortalık karıştı. Kadınlar şimdi hamlelerini yapmaya başlıyorlar. Merve’nin zehir gibi aklını izlemeye hazırız. Kurduğu entrika, şeytanın aklına gelmez. Olan Pelin’e olacak gibi... Oya ise çok daha farklı silahlarla savaşmaya başlıyor. Edip uyarısını yapıyor; ”Dikkat et, unutma, şu hayatta hep haydutlar kazanır.” Göreceğiz bakalım; meydan haydutlara mı iyilere mi kalacak? Arzu ipin ucunu yakaladığı yerden çekiyor. Sonuç; büyük bir sürpriz! Serhan ve Oya arasında sular kaynamaya başlıyor.”Ne kadar iyi insan olursan ol, aşk seni yoldan çıkarır!” İşte Oya’nın bilmediği de bu!

ufak_tefek_3

UFAK TEFEK CİNAYETLER 2. BÖLÜM FRAGMANI

UFAK TEFEK CİNAYETLER 1. BÖLÜM ÖZETİ

Merve, Oya, Arzu ve Pelin hesaplaşması başlıyor!

Dört birbirinden farklı kadın, dört ayrı güç izleyeceğimiz hikaye; Dr. Oya’nın Sarmaşık’a dönüşü ile başlıyor. Liseden beri arkadaş olan Merve, Oya, Arzu ve Pelin yeniden birleşiyorlar. Ama ne birleşmek! Aralarında cinayete varan bir hesaplaşma başlıyor.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 2. BÖLÜM İZLEME LİNKİ!

MERT FIRAT BABA OLACAK

Geçtiğimiz günlerde canlandıracağı karakter ile ilgili açıklamalarda bulunan başarılı oyuncu şu ifadelere yer vermişti; Aslında daha önce sinema filmlerinde baba karakterini canlandırdım. Baktığınızda dizi uzun vadeli bir çalışma süreci olduğu için ‘Ufak Tefek Cinayetler’ bu yönden bir ilk olacak. Çocuk oyuncularla çalışmayı seviyorum. Çünkü onların o sürprizli hali bence bir oyuncu için çok keyifli ve de öğretici bir durum. Karşınızda ne yapacaklarını kestiremiyorsunuz hiçbir zaman. Malum hepimiz büyüdükçe çocuk reaksiyonlarından ve çocuk bakış açısından uzaklaşıyoruz. Bu yüzden bir oyuncunun en büyük hediyesi bence bir çocukla uzun vadede çalışmak. O yüzden Serhan karakterini canlandırmak çok kıymetli benim için”

ufak_tefek_5

"UFAK TEFEK CİNAYETLER KOPYA MI?"

Yazar Sina Koloğlu, bugünkü yazısında Star TV'nin iddialı dizisi Ufak Tefek Cinayetler'i kaleme aldı:

Ufak Tefek Cinayetler, kopya mı, dizi, Star TV, Pretty Little Liars, The Affair
Ufak Tefek Cinayetler dizisi, Grow Up’a benziyor, yok aslında Pretty Little Liars’ın kopyası, eh içinde ‘BigLittle Lies’ da var... Bu durumu merak ettim ve dizinin senaristi Meriç Acemi’ye sordum. Acemi, “Bunu bekliyordum” dedi.
Ufak Tefek Cinayetler, kopya mı, dizi, Star TV, Pretty Little Liars, The Affair
Meriç Acemi, “Diziyi önce ileri, sonra geriye sarmak. Son zamanların popüler dizi kurgu mantığı bu aslında. Flash forward. (İleriye sarmak) Dünyadaki trend bu. Kurgu matematiği, hikayeler benziyor” dedikten sonra, yukarıda adı geçen dizilere yenilerini ekledi.
Ufak Tefek Cinayetler, kopya mı, dizi, Star TV, Pretty Little Liars, The Affair
The Affair (2014 Amerikan Showtime kanalı dizisi) mesela böyle.” Acemi, dünyaya dizilerini satan bir ülkenin, böyle bir risk (kopya çekmek) almasının mümkün olmadığını da sözlerine ekledi.
Ufak Tefek Cinayetler, kopya mı, dizi, Star TV, Pretty Little Liars, The Affair
Dizideki karakterlerin liseli hallerini oynayan oyuncularla ilgili ortak görüş, benziyorlar ve iyi oynuyorlar şeklinde. Ablalarına benzeyen gençleri bulmak için 300 isim seçmelere çağrılmış ve görüşme yapılmış.

Sadece bu roller için harcanan çaba bu şekilde. Bizde dizi fason üretim olduğu için, böyle ayrıntılar “Vay be” dedirtiyor.

Ufak Tefek Cinayetler 2. bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitledi! / VİDEO ile ilgili etiketler Ufak Tefek Cinayetler yeni bolüm ufak tefek cinayetler kopya mı 1. bölüm 2.bölüm 2. bölüm fragmanı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.