UEFA'dan şok karar: Tottenham hükmen mağlup ilan edildi

Tottenham ile Rennes arasında oynanması gereken ancak İngiliz ekibindeki koronavirüs vakaları nedeniyle ertelenen UEFA Konferans Ligi mücadelesi için karar çıktı. UEFA, Tottenham'ı hükmen 3-0 mağlup ilan edilmesine karar verdi. İngiliz ekibi çıkan kararla grubu üçüncü sırada tamamlayarak elendi.

UEFA Konferans Ligi C Grubu'nda Tottenham'ın Rennes'i konuk edeceği 9 Aralık'taki karşılaşma ev sahibi ekipteki Covid-19 vakaları nedeniyle ertelenmişti. Takımlar ile yapılan görüşmelerde ortak bir yol kararı alınamayınca iptal edilen karşılaşmanın sonucu tayin edildi ve Rennes 3-0 hükmen galip geldi.

UEFA Kontrol Etik ve Disiplin Kurulu tarafından Temyiz Kurulu'na aktarılan dosyada Rennes'in hükmen galibiyetine ilişkin karar verildi. İki takımla yürütülen görüşmelerde de Rennes, Tottenham'ın tek taraflı aldığı kararın adil olmadığını belirten bir görüş sunmuştu.

Tottenham - Rennes maçının Fransız ekibinin galibiyetiyle sonuçlanması dolayısıyla Tottenham, grubu üçüncü sırada tamamladı ve ikinci sırada kalan Vitesse üst tura yükselmiş oldu.

UEFA'dan şok karar: Tottenham hükmen mağlup ilan edildi ile ilgili etiketler Tottenham UEFA UEFA Konferans Ligi rennes karar mağlup
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.