UEFA'dan skandal Türkiye kararı!

Barış Pınarı Harekatı'nın başlaması sonrası Türkiye'ye yönelik skandal karar ve açıklamalara bir yenisi eklendi. Bu kez skandalın merkezi UEFA oldu. A Milli Takımımızın Arnavutluk'u 1-0 mağlup ettiği mücadelede golün ardından oyuncularımızın Barış Pınarı Harekatı'ndaki Mehmetçiklerimize gönderdiği selam, UEFA tarafından incelemeye alındı.

UEFA İletişim Direktörü Philip Townsend, İtalyan Haber Ajansı ANSA'ya yaptığı açıklamada Türkiye A Milli Takımı oyuncularının Arnavutluk'a atılan golün ardından yaptıkları sevincin "provokasyon" taşıyıp taşımadığını inceleyeceğini söyledi.

Townsend, "Bu sevinci görmedim ancak bir provokasyon olabilir. Regülasyonlar politik ve dini farklılıklara yönelik hareketleri yasaklıyor. Kontrol edeceğimin garantisini verebilirim." ifadelerini kullandı.

İtalya'da da İtalyan Senatör Roberto Calderoli küstah bir açıklama yapmış ve Barış Pınarı Harekatı'na destek veren Cengiz Ünder ve Merih Demiral'ın Roma ve Juventus'tan gönderilmesini istemişti.

UEFA'dan skandal Türkiye kararı! ile ilgili etiketler Türkiye UEFA A milli futbol takımı Barış Pınarı Harekatı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.