UEFA'dan skandal hata! Şampiyonlar Ligi kura çekimi tekrar edilecek mi?

UEFA’da skandal bir hata yaşandı. Şampiyonlar Ligi’nde aynı grupta yer alan Manchester United ve Villarreal'in eşleşmesi sonrasında Atletico Madrid başta olmak üzere bazı kulüpler kura çekimine itirazda bulundu. Peki, Şampiyonlar Ligi kura çekimi tekrar edilecek mi?

UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekiminde skandal bir hata gerçekleşti. Kurada Manchester United kendi grubundan çıkan Villarreal ile 'yanlışlıkla' eşleşince olanlar oldu. Hemen ardından tekrarlanan kurada Kırmızı Şeytanların rakibi PSG oldu.

Kura şayet doğru işlemiş olsaydı Manchester United'ın muhtemel rakibi olacak olan Atletico Madrid, UEFA’dan bir açıklama bekledi. Atletico Madrid, kura çekimin tekrarlanması adına UEFA’ya başvuruda bulundu.

UEFA, son 16 turu kurasında yaşanan Manchester United olayı hakkında soruşturma başlatırken, son 16 turu kura çekimlerinin yeniden yapılmasına karar verildi.

UEFA'dan skandal hata! Şampiyonlar Ligi kura çekimi tekrar edilecek mi?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 eşleşmeleri şöyle:

Benfica (Portekiz) - Real Madrid (İspanya)

Villarreal (İspanya) - Manchester City (İngiltere)

Atletico Madrid (İspanya) - Bayern Münih (Almanya)

Salzburg (Avusturya) - Liverpool (İngiltere)

Inter (İtalya) - Ajax (Hollanda)

Sporting Lizbon (Portekiz) - Juventus (İtalya)

Chelsea (İngiltere) - Lille (Fransa)

Paris Saint-Germain (Fransa) - Manchester United (İngiltere)

UEFA'dan skandal hata! Şampiyonlar Ligi kura çekimi tekrar edilecek mi? ile ilgili etiketler UEFA UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekimi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.