UEFA'dan koronavirüs açıklaması: Şampiyonlar Ligi'ni durdurabiliriz

Gelen son dakika haberine göre, UEFA İkinci Başkanı Michele Uva, Avrupa'daki koronavirüs vakalarının artışına ilişkin açıklamalarda bulundu. Uva, "Eğer koronavirüs Avrupa çapında büyük bir tehdit haline gelir istemediğimiz noktaya ulaşırsa UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'ni durdurmak zorunda kalırız" dedi.

Dünyayı saran koronavirüs korkusu, futbolu da etkilemeye devam ediyor. Geride kalan hafta sonunda İtalya'da birçok spor müsabakasının iptal edilmesinin ardından gözler UEFA'ya çevrilmişti. Bu akşam oynanacak Şampiyonlar Ligi son 16 turu maçları öncesi birinci ağızdan açıklama yapıldı.

UEFA İkinci Başkanı Michele Uva, "Eğer koronavirüs Avrupa çapında büyük bir tehdit haline gelir istemediğimiz noktaya ulaşırsa UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'ni durdurmak zorunda kalırız" dedi.

EURO 2020 ERTELENECEK Mİ?

Özellikle İtalya’da yaşanan virüs sıkıntısının ardından gözler EURO 2020’ye çevrildi. Ev sahibi ülkelerinden biri olan İtalya ile alakalı UEFA’dan açıklama geldi.

UEFA İkinci Başkanı Michele Uva, futbolun durmayacağını ancak çalışmalar yaptıklarını ifade etti. Uva, “Şu an bir karar yok, beklemedeyiz. Futbol devam etmeli. Ancak ülkeler, ülkelerdeki hükümetler, futbol federasyonları tüm önlemleri almalı ve bir garanti sunmalılar. Ülkelerle görüşmeler yapıyoruz. Durdurmayacağız, ancak eğer ev sahibi ülkelerden bir tanesi bile garanti sunamazsa, şehir değişikliği yapacağız. Biz ama bunları istemiyoruz” dedi.

UEFA'dan koronavirüs açıklaması: Şampiyonlar Ligi'ni durdurabiliriz


UEFA'dan koronavirüs açıklaması: Şampiyonlar Ligi'ni durdurabiliriz ile ilgili etiketler UEFA Avrupa Ligi UEFA Şampiyonlar Ligi UEFA Koronavirüs Korona Virüs
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.