UEFA'dan ırkçılık yapan hakem Coltescu'ya men

UEFA, ırkçı söylemler gerekçesiyle tatil edilen PSG-Medipol Başakşehir maçının 4. hakemi Coltescu'ya sezon sonuna kadar men cezası verdi. Hakemliğinin bitirilmesi gereken Rumen hakemi koruyan UEFA, Webo'ya ise "sportmenlik dışı hareketi" nedeniyle 1 maç ceza verdi.

UEFA Etik ve Disiplin Kurulu, Şampiyonlar Ligi'ndeki Paris Saint-Germain Meidpol Başakşehir maçında, Başakeşehir yardımcı antrenörü Pierre Webo'ya ırkçı ifadeler kullanan 4. hakem Sebastian Coltescu'yı sezon sonuna kadar men etti.

UEFA'dan yapılan yazılı açıklama şu şekilde:

"Sebastian Constantin Coltescu, 2020/21 sezonu veya 30 Haziran 2021 tarihine kadar hakemlikten men edilmiştir.

Sebastian Constantin Coltescu, 30 Haziran 2021'e kadar UEFA Hakemlik Servisi'nin vereceği eğitim programına katılacaktır.

Yan hakem Octavian Sovre'ye kınama cezası verilmiştir.

Yan hakem Octavian Sovre, 30 Haziran 2021'e kadar UEFA Hakemlik Servisi'nin vereceği eğitim programına katılacaktır.

Başakşehir Antrenörü Pierre Achille Webo'ya sportmenlik dışı hareketi nedeniyle 1 maç ceza verilmiştir."

UEFA'dan ırkçılık yapan hakem Coltescu'ya men ile ilgili etiketler PSG Medipol Başakşehir UEFA Şampiyonlar Ligi Sebastian Coltescu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.