UEFA'dan İrfan Can Kahveci'ye soruşturma!

UEFA, Avrupa Ligi'nde Wolfsberger attığı gol sonrası asker selamı veren İrfan Can Kahveci için soruşturma başlattı. Gol sonrası Kahveci ile birlikte asker selamı veren Robinho ve Visca hakkında herhangi bir işlem yapılmaması ise çifte standardı bir kez daha gözler önüne serdi. UEFA'nın asker selamı veren Avrupalı futbolcular konusunda hiçbir girişimde bulunmadığına ilişkin örnekler var. Bunlardan biri de Fransa milli takımı oyuncusu Griezmann dünya kupasında Macron'a verdi asker selamıydı!

CNN Türk'te yayınlanan Limitsiz Futbol programında ilk kez ortaya çıkan belge için Başakşehir kulübü başkanı Göksel Gümüşdağ canlı yayına bağlandı.

Gümüşdağ konuyu doğrularken "Ülkemizin haklı mücadelesinde duygularımızı askerimize selam yollamaktan onur duyarız. UEFA bize bu yazıyı bize iletti. Böyle çifte standart olmaz. Madem İrfan Can için müfettiş atıyorlar. Visca, Robinho da asker selamı verdi. Neden İrfan Can sadece. Hepsini sevk edin. Dünya kupasında devlet başkanı Macron'a Griezmann selam duruyor. Neden soruşturma açılmıyor. Avusturya'da gol atarsak asker selamı ile kutlayacağız" ifadelerini kullandı.

Başakşehir kulübü sosyal medya hesabından "UEFA, futbolcumuz İrfan Can Kahveci'nin, Wolfsberger maçında attığı gol sonrası sevincindeki asker selamına soruşturma başlattı" paylaşımında bulundu.

UEFA'dan İrfan Can Kahveci'ye soruşturma! ile ilgili etiketler Başakşehir UEFA Göksel Gümüşdağ İrfan Can Kahveci asker selamı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.