UEFA'dan Galatasaray'a ceza: 2 yıl içinde oynanacak ilk iç saha maçında geçerli olacak

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Lig'nde Barcelona'ya karşı oynadığı maçta çıkan olaylarle ilgili UEFA'dan karar çıktı. UEFA Disiplin Kurulu Galatasaray'a bir sonraki Avrupa maçında 3 bin koltuk boş bırakma ve 20 bin euro para cezası verdi.

UEFA , Barcelona maçında yaşanan olaylar nedeniyle Galatasaray'a ceza verdi.

UEFA Disiplin Kurulu, Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki Barcelona maçındaki olaylar nedeniyle sarı-kırmızılı takıma bir sonraki Avrupa maçında 3 bin koltuk boş bırakma ve 20 bin euro para cezası verdi.

Söz konusu kısmı stadyum kapama cezası, 2 yıl içerisinde oynanacak ilk iç saha maçında geçerli olacak.

Galatasaray'ın Barcelona ile NEF Stadı'nda oynadığı karşılaşma devam ederken taraftarlar sahaya yabancı madde atmış ve zaman zaman oyunun durmasını sağlamıştı.

UEFA'dan Galatasaray'a ceza: 2 yıl içinde oynanacak ilk iç saha maçında geçerli olacak ile ilgili etiketler UEFA Galatasaray Ceza Barcelona UEFA Avrupa Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.