UEFA'dan flaş Türkiye paylaşımı!

UEFA, resmi web sitesi üzerinden yaptığı son dakika paylaşımıyla A Milli Takım'ımızın EURO 2008'deki Çek unutulmaz mücadelesine dikkat çekti. EURO Klasikleri başlığıyla detaylı olarak incelenen karşılaşmanın tüm detayları futbolseverlerle paylaşıldı.

Bu sene oynanacak olan EURO 2020 Şampiyonası corona virüsü salgını nedeniyle önümüzdeki yıla ertelenmişti. Bu erteleme sonrası futbol liglerinin de durmasıyla UEFA resmi sitesinden, 'EURO KLASİKLERİ' başlığıyla oluşturduğu detaylı içerikte 2008 Avrupa Şampiyonası'nın unutulmaz mücadelelerinden Türkiye-Çek Cumhuriyeti karşılaşmasının detaylı bir incelemesini okuyucularıyla paylaştı.

Karşılaşmanın tüm detaylarıyla irdelendiği içerikte kilit oyunculardan tepkilere, karşılaşma sonundan maç içinde neler olduğuna kadar her ayrıntısı futbolseverlerle paylaşıldı. UEFA, karşılaşmanın kilit oyuncuları olarak Nihat Kahveci, Petr Cech ve Tuncay Şanlı'yı gösterdi.

Unutulmaz karşılaşmanın 62. dakikasına 2-0 mağlup giren A Milliler'imiz, muhteşem bir geri dönüşe imza atarak 75, 87 ve 89. dakikada bulduğu gollerle mücadeleyi 3-2 kazanmayı bilmiş ve turnuvaya yarı final aşamasında veda etmişti.

.

UEFA'dan flaş Türkiye paylaşımı! ile ilgili etiketler A milli futbol takımı UEFA
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.