UEFA'dan flaş karar! Beşiktaş taraftarı Yunanistan'a gidemeyecek!

UEFA Beşiktaş ile Olympiakos arasında oynanacak olan Avrupa Ligi maçında iki takımın da deplasmana taraftar götüremeyeceğini açıkladı.

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Beşiktaş, Yunan ekibi Olympiakos ile eşleşmişti. UEFA bugün yaptığı açıklamada her iki maçta da deplasman yasağı olacağını duyurdu.

Beşiktaş kulübünden yapılan resmi açıklama şu şekilde;

09.03.2017 tarihinde Yunanistan'da oynanacak Olympiakos - Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi karşılaşması öncesi, Yunanistan resmi makamlarınca UEFA'ya "güvenlik gerekçesiyle maçın deplasman takımı taraftarı olmadan yapılması" talebi iletilmiş, UEFA tarafından her iki kulübe bu talebin lehinde tavsiyede bulunulmuştur.

UEFA'dan gelen bu değerlendirme üzerine Beşiktaş JK ve Olympiakos kulüpleri, iki takım arasında gerçekleşecek her iki karşılaşmanın da deplasman taraftarları olmadan yapılması üzerine mutabakata varmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyururuz.

Beşiktaş JK

UEFA'dan flaş karar! Beşiktaş taraftarı Yunanistan'a gidemeyecek! ile ilgili etiketler UEFA Beşiktaş deplasman taraftar Olympiakos
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.