UEFA'dan açıklama geldi! Futbol yakında geri dönüyor...

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, önümüzdeki aylarda spor faaliyetlerinin geri döneceğini, ancak buna karar verecek olan mercinin spor değil siyaset olduğunu açıkladı.

Koronavirüs nedeniyle tüm dünyada çok önemli spor faaliyetleri durdur. Bir çok kulüp iflasın eşiğine geldi. Siyaset ve spor yetkilileri çıkış yolu arıyor. Avrupa futbolunun patronundan bir şekilde futbola geri dönmek için peş peşe açıklamalar yaparak spor severlere müjdeyi vermek istiyor. UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, önümüzdeki aylarda spor faaliyetlerinin geri döneceğini, ancak buna karar verecek olan mercinin spor değil siyaset olduğunu açıkladı.

UEFA'dan açıklama geldi! Futbol yakında geri dönüyor...

"Futbol artık eskisi gibi olmayacak"

Nova.rs'ye konuşan Ceferin, "İnsanlık koronavirüsü yenecek. Dünyamızın ne kadar hassas ve savunmasız olduğunu gördük. Futbol artık eskisi gibi olmayacak, değişecek ancak kısa süre için. Geçmişte savaşlardan ve salgın hastalıklardan kurtuldu dünya." dedi.

"Ama karar verecek olan spor değil, siyaset"
Ceferin, "Eski güzel futbol günlerine geri döneceğiz. Mümkün olan en kısa sürede futbolu sahada görmek istiyoruz, ancak her şeyden önce bu devlet yetkililerin kararlarına bağlıdır. Tüm tıbbı gereksinimler karşılandığında maçlar kapalı kapılar ardında yakında geri dönebilir. Ama karar verecek olan spor değil, siyaset" ile açıklamalarını sonlandırdı.

 

UEFA'dan açıklama geldi! Futbol yakında geri dönüyor... ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona UEFA Aleksander Ceferin
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.