UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde Olympique Lyon, 8. kez kupayı müzesine götürdü

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi finalinde Barcelona'yı 3-1 yenen Olympique Lyon şampiyon oldu. Torino'daki maçta Amandine Henry, Ada Hegerberg ve Catarina Macario'nun golleriyle 33 dakikada 3-0'ı bulan Lyon rahat bir şekilde zafere uzandı. Barcelona, kadınlarda Ballon d'Or'u kazanan Alexia Putellas'ın golüyle soyunma odasına girilirken farkı ikiye indirdi, fakat maçın geri kalanında başka gol çıkmadı.

Kadın futbolunda Avrupa'nın 1 numaralı kupasının finalinde İspanya'nın Barcelona takımı ile Fransa temsilcisi Olympique Lyon, İtalya'daki Juventus Stadı'nda karşılaştı. Fransız devi net bir galibiyetle Avrupa'nın zirvesindeki yerini geri aldı.

Olympique Lyon'a kupayı getiren golleri 6. dakikada Amandine Henry, 23. dakikada Ada Hegerberg ve 33. dakikada Catarina Macario attı. Barcelona'nın tek golü 41. dakikada Alexia Putellas Segura'dan geldi. Fransız temsilcisi, 2011, 2012, 2016, 2017, 2018, 2019 ve 2020'den sonra kupayı 8. kez müzesine götürdü.

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde Olympique Lyon, 8. kez kupayı müzesine götürdü

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde Olympique Lyon, 8. kez kupayı müzesine götürdü - Resim : 2

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde Olympique Lyon, 8. kez kupayı müzesine götürdü - Resim : 3

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde Olympique Lyon, 8. kez kupayı müzesine götürdü ile ilgili etiketler Barcelona UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi olympique lyon
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.