UEFA; EURO 2020 için 1 yıl ereteleme istedi

Futbol dünyasının gözü UEFA’nın ülke temsilcileriyle yapacağı telekonferanstayken, UEFA’dan flaş bir hamle geldi. Koronavirüs sebebiyle Avrupa ülkelerinin büyük bölümünde ligler ertelendi. Hem EURO 2020 hem yerel liglerin kaderinin belirleneceği toplantı öncesinde UEFA, Kophenhag’daki tüm otel rezervasyonlarını iptal etti..

UEFA, 55 üye ile yaptığı toplantıda EURO 2020'yi 1 sene erteleme teklifini sundu.
Corona virüs nedeniyle geleceği merak konusu olan EURO 2020'de karar veriliyor.

UEFA; EURO 2020 için 1 yıl ereteleme istedi

UEFA, EURO 2020'yi 1 sene erteleme teklifini sundu. Bu teklif üye ülkeler, Avrupa Kulüpler Birliği ve futbolcuları temsilen katılan FIFPRO tarafından kabul edildi.

UEFA'nın konu hakkında resmi açıklama yapması bekleniyor.

OTEL REZERVASYONLARI İPTAL EDİLDİ

UEFA, EURO 2020'nin ev sahibi şehirlerinden Kopenhag'daki otel rezervasyonlarını iptal etti.

UEFA; EURO 2020 için 1 yıl ereteleme istedi - Resim : 2

Konu hakkında Danimarka basınına açıklama yapan Kopenhag Şehir Pazarlarma Direktörü Kevin Helsinghof, "UEFA, otellerimizin yüzde 80'inin rezerve etmişti. Geçen hafta bu rezervasyonlar iptal edildi. Uzun süre önce bu odaları kapatmışlardı. Herhangi bir bedel ödemeden iptalin yapılacağı son gün bu işlemi gerçekleştirdiler." ifadelerini kullandı.

Helsinghof, "EURO 2020'yi iple çekiyorduk. Kopenhag için kötü bir durum oldu. Birçok iptal ve erteleme durumu yaşanıyor. Yaşanan koronavirüs salgını nedeniyle turnuvanın da ertelenmesini bekliyoruz. Ancak, eninde sonunda bu organizasyon yapılacak." diyerek sözlerini noktaladı.

UEFA, EURO 2020 organizasyonu hakkındaki kararını bugün yapılacak toplantının ardından verecek. 

UEFA; EURO 2020 için 1 yıl ereteleme istedi ile ilgili etiketler UEFA Koronavirüs Korona futbol
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.