UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde finalistler belli oldu!

UEFA Avrupa Ligi'nde Frankfurt ve Rangers; UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde ise Roma ile Feyenoord finale yükseldi.

Bu yıl ilk kez düzenlenen UEFA Konferans Ligi'nde yarı final rövanş maçlarının ardından finalistler belli oldu. İlk maçta deplasmanda Leicester City ile 1-1 berabere kalan Roma, 11. dakikada Tammy Abraham'ınn golüyle rakibini 1-0 yenerek final biletini almayı başardı. Gecenin diğer maçında ise Feyenoord, ilk maçta 3-2 mağlup ettiği Marsilya ile Fransa'da golsüz berabere kalarak finale çıkan bir diğer takım oldu.

İki takım arasındaki final karşılaşması 25 Mayıs'ta Arnavutluk’un Tiran şehrindeki Air Albania Stadyumu’nda oynanacak.

UEFA AVRUPA LİGİ

UEFA Avrupa Ligi'nde Frankfurt sahasında West Ham United'ı 1-0, Rangers da evinde Leipzig'i 3-1 mağlup ederek adını finale yazdırdı.

 

UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde finalistler belli oldu! ile ilgili etiketler UEFA Avrupa Ligi UEFA Avrupa Konferans Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.