UEFA Avrupa Ligi son 16 turu kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Temsilcimiz Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi son 16 turundaki muhtemel rakipleri belli oldu. Sarı kırmızılı taraftarlar ise bu rakibin hemen öncesinde UEFA Avrupa Ligi son 16 turu kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda sorusuna cevap aramakta.

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi grup maçlarında 12 puan toplayarak lider olarak bir tarih yazan Galatasaray, yeni statü gereğince son 16 turuna doğrudan katılmıştı. Lazio, Marsilya ve Lokomotiv Moskova'nın yer aldığı grupta 3 galibiyet ve 3 beraberlik alarak gruptan çıkan Galatasaray, Türkiye’yi temsil eden tek takım oldu.

İşte Galatasaray’ın son 16 turundaki muhtemel rakipleri

Atalanta
Sevilla
Porto
RB Leipzig
Rangers
Barcelona
Real Betis
Braga

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu kura çekimi ne zaman?

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu kura çekimi, 25 Şubat Cuma günü saat 14.00’da başlayacak ve EXXEN platformundan canlı olarak izlenebilecek.

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? ile ilgili etiketler Galatasaray UEFA Avrupa Ligi UEFA Avrupa ligi kura çekimi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.