Tottenham Hotspur güle oynaya

UEFA Avrupa Ligi'nde şampiyonluk hedefleyen Tottenham Hotspur, Wolfsberger eşleşmesini 8 golle geçti. İlk maçı deplasmanda 4-1 kazanan Jose Mourinho'nun takımı rövanşı da 4-0 alarak yoluna devam etti...

Tottenham Hotspur, UEFA Avrupa Ligi'nde son 16'ya kalan ilk takım oldu... Son 32 Turu rövanş maçında sahasında Avustturya'nın Wolfsberger takımını 4-0 mağlup eden Jose Mourinho'nun takımı güle oynaya turladı. Londra ekibi deplasmandaki ilk maçı da 4-1 kazanmıştı.

Tottenham'a galibiyeti getiren golleri ilk yarıda Dele Alli, iknici yarıda Vinicius (2) ve Gareth Bale kaydetti. Kupa 2'de son 32 turu rövanş maçları yarın oynanacak. Kura çekimi ise cuma günü...

Premier League'de işleri yolunda gitmeyen Tottenham, son 6 maçın 5'inde sahadan mağlup ayrılmıştı. Son olarak West Ham United'a mağlup olan ve ilk 4'e girip Şampiyonlar Ligi'nde direkt katılma şansını zora sokan Spurs, UEFA Avrupa Ligi'ni Devler Ligi'ne giriş bileti olarak görüyor. 

Tottenham Hotspur güle oynaya ile ilgili etiketler UEFA Avrupa Ligi tottenham hotspur Wolfsberger
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.