UEFA Avrupa Ligi play-off eşleşmeleri belli oldu... İşte Fenerbahçe ile Galatasaray'ın rakipleri

İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA genel merkezinde gerçekleştirilen kura çekiminde UEFA Avrupa Ligi eşleşmeleri belli oldu. Play-off turu maçları, Şampiyonlar Ligi'nde 17-18 ve 24-25 Ağustos, Avrupa Ligi ile Avrupa Konferans Ligi'nde ise 19 ve 26 Ağustos'ta oynanacak.

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri belli oldu. Kupa 2'ye play-off turundan başlayacak olan Sarı-Lacivertliler, Neftçi (Azerbaycan)-HJK Helsinki (Finlandiya) eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu'nda PSV'ye elenip, yoluna UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda devam eden Galatasaray ise İskoçya'nın St. Johnstone takımını elemesi halinde play-off turunda Danimarka'dan Randers ile karşılaşacak.

TRABZONSPOR'U MOURİNHO BEKLİYOR

Bu sezon ilk kez düzenlenen UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin play-off kura çekimi ise TSİ 15.00'te gerçekleştirildi. 3. eleme turunda Norveç ekibi Molde ile karşılaşacak Trabzonspor ve Gürcistan'ın Dinamo Batum takımıyla mücadele edecek Sivasspor'un muhtemel rakipleri belli oldu.

Sivasspor, Dinamo Batumi'yi elemesi halinde play-off turunda Lokomotiv Plovdiv-Kopenhag eşleşmesinin galibiyle oynayacak. Trabzonspor ise, Molde'yi geçerse play-off turunda AS Roma'nın rakibi olacak.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray ise Avrupa Ligi'nden elenmesi halinde UEFA Avrupa Konferans ligi play-off turunda Vojvodina-LASK eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak.

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu maçları 19 ve 26 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

DEVLER LİGİ'NDE PLAY-OFF EŞLEŞMELERİ BELLİ OLDU

Beşiktaş'ın doğrudan gruplarda yer alacağı UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Türk temsilcisinin bulunmadığı play-off kura çekimi gerçekleşti. Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçları 17-18 Ağustos, rövanş karşılaşmaları ise 24-25 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2021-2022 sezonu play-off turu eşleşmeleri şöyle:

ŞAMPİYONLAR YOLU

FC Salzburg (Avusturya) - Brøndby (Danimarka)

CFR Cluj (Romanya) / Young Boys (İsviçre) - Ferencvaros (Macaristan) / Slavia Prag (Çekya)

Malmö (İsveç) / Rangers (İskoçya) - Olympiakos (Yunanistan) / Ludogorets (Bulgaristan)

Kızılyıldız (Sırbistan) / Sheriff Tiraspol (Moldova) - Dinamo Zagreb (Hırvatistan) / Legia Varşova (Polonya)

LİG YOLU

Monaco (Fransa) / Sparta Prag (Çekya) - Genk (Belçika) / Shakhtar Donetsk (Ukrayna)

Spartak Moskova (Rusya) / Benfica (Portekiz) - PSV Eindhoven (Hollanda) / Midtjylland (Danimarka)

UEFA Avrupa Ligi play-off eşleşmeleri belli oldu... İşte Fenerbahçe ile Galatasaray'ın rakipleri ile ilgili etiketler Galatasaray Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Trabzonspor Sivasspor
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.