Galatasaray'dan Randers karşısında müthiş geri dönüş....

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında Randers'i ağırladı. İlk maçta Danimarka ekibiyle 1-1 berabere kalan Sarı-Kırmızılılar, rövanşta ilk yarıyı 0-1 geride tamamladı. 3 topu direkten dönen, bir sürü gol kaçıran Galatasaray maçtan 2-1 galip ayrıldı.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında Danimarka'nın Randers takımını ağırladı. Sarı-Kırmızılılar, deplasmandaki ilk maçta 1-1 berabere kaldığı rakibi karşısında ilk yarıyı 0-1 geride tamamlamasına rağmen 2-1 galip gelip adını gruplara yazdırmayı başardı.

Türk Telekom Stadı'ndaki zemin yenileme çalışmaları nedeniyle Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan maçı Belaruslu hakem Aleksei Kulbakov'un yönetti.

Sarı-Kırmızılılar ilk yarıyı 11. dakikada yediği golle 0-1 geride tamamladı. İlk yarıda Diagne'yle bir topu direkten dönen Cim Bom'da Senegalli santrfor 2. yarının hemen başında yine direğe takıldı. Hollandalı sol bek Patrick Van Aanholt 48'de müthiş bir golle skora dengeyi getirdi: 1-1.

2. yarıda oyuna giren Barış Yılmaz'ın sürüklediği hücumlarla üst üste pozisyona giren G.Saray, 59'da geri dönüşü tamamladı. Randers'li Lauenborg'un golüyle Fatih Terim'in öğrencileri 2-1 öne geçti.

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin rakiplerinin belli olacağı UEFA Avrupa Ligi grup kuraları yarın Haliç Kongre Merkezi'nde çekilecek. Trabzonspor ile Sivasspor'un play-off turunda elendiği UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde ise temsilcimiz kalmadı.

GALATASARAY: Muslera, Boey, Alpaslan, Luyindama, Van Aanholt, Berkan, Taylan, Feghouli, Kerem, Babel, Diagne

RANDERS: Carlgren, Johnsen, Egho, Mistrati, Kopplin, Tibbling, Piesinger, Kallesoe, Marxen, Kehinde, Launborg

YENİ TRANSFERLER TRİBÜNDE

Sarı-kırmızılılarda takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na uyguladığı şiddet nedeniyle kadro dışı bırakılan Marcao, UEFA'ya bildirilen listede bulunmayan Alexandru Cicaldau ve Victor Enok Nelsson ile lisansı çıkarılamayan Oğulcan Çağlayan maçın kadrosunda yer almadı.

Galatasaray'da sakatlığı bulunan Arda Turan da karşılaşmada görev yapamadı.

Galatasaray'dan Randers karşısında müthiş geri dönüş....

MORUTAN'I 18 YAŞINDAN BERİ İZLİYORDUK

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Randers maçının dünkü basın toplantısında soruları yanıtladı. Bu sezon toplam 25 milyon euro bonservis ödeyen Sarı-Kırmızılılar'ın tecrübeli hocası şunları söyledi:

"Biz böyle bir modele geçmeyi planladık. Dönüşerek, değişerek ve de kazanarak bu mücadeleyi sürdüreceğimizi düşünüyorum. Türk kulüplerinin, en azından Galatasaray'ın gençler tarafından tercih edilen, istenilen bir kulüp olduğunu görüyorum. Burada kazanacakları başarılarla daha major liglere gidebileceklerini düşünerek bu tercihi yaptıklarına da yürekten inanıyorum."

"Bu transfer politikasına devam etmek istiyoruz. Yüksek gibi görülen transfer bedellerini kabul edilebilir bir maaş skalasıyla dengeleyerek gittiğimizi düşünüyorum. Hem yarışmacı bir takım, hem de ciddi bir yatırım yapıyoruz."

"Ederini bulan her oyuncuyla Galatasaray yollarını ayırabilir. Gelen bazı teklifler var. İki tarafda mutlu olursa gerçekleşiyor. Birazdan arkadaşlarımız açıklayabilir. Giden biri olacak."

Galatasaray'dan Randers karşısında müthiş geri dönüş.... - Resim : 2

"Morutan transferi bitti diyebiliriz. Kadromuza genç, yetenekli ve değerli bir oyuncu katmanın sevinci içerisindeyiz. Scout ekibimiz 18 yaşından beri gelişimini takip ediyordu. Onlara da buradan teşekkür ediyorum."

"Romanya futbolunun efsaneleri Galatasaray formasıyla başarılar yaşadığı için oradaki gençler Galatasaray'da oynamak istiyor. Bütün gençler sadece Rumenler değil. Morutan'ın çok mutlu olduğunu duydum. Bir an önce oynamaya da hevesli"

Galatasaray'dan Randers karşısında müthiş geri dönüş.... ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim UEFA Avrupa Ligi Randers Olimpiu Moruţan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.