UEFA Avrupa Ligi 3. Ön elemesinde Beşiktaş'ın rakibi belli oldu!

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön elemesinde Beşiktaş'ın rakibi belli oldu! Heyecanla beklenen UEFA Avrupa ligi 3. Ön eleme maçı için Beşiktaş'ın rakibi belli oldu. Sizler için haberimizde...

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön elemesinde Beşiktaş'ın rakibi belli oldu! Rakibi belli olan Beşiktaş için heyecan dorukta.

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön eleme turu kura çekiminde temsilcilerimizden Beşiktaş’ın rakibi belli oldu. Beşiktaş, Borac Banja Luka-Rio Ave maçının galibi ile oynayacak.

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu’ndaki rakibi belli oldu. Beşiktaş, maçını evinde oynayacak.

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Neftçi Bakü'yü elemesi halinde Galatasaray 3. turda Renova (Kuzey Makedonya) - Hajduk Split (Hırvatistan) maçının galibi ile İstanbul’da oynayacak.

Alanyaspor ise UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Ventspils (Letonya) - Rosenborg (Norveç) maçının galibi ile deplasmanda karşılaşacak.

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön elemesinde Beşiktaş'ın rakibi belli oldu! ile ilgili etiketler UEFA Avrupa Ligi Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu ön elemeleri rakibi hangi takım belli oldu mu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.