Ucuz kurtuldu! 3’üncü kattan atladı, başka çatıya düştü

Küçükçekmece'de eşiyle problem yaşadığı belirtilen bir kadın çatıya çıktı. 3. kattan atlayan kadın başka bir çatıya düştü. Yaralanan kadın itfaiye ekipleri tarafından kurtarılırken sokakta arbede yaşandı.

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde iddiaya göre eşiyle problem yaşayan bir kadın çatıya çıkıp atladı. Ancak kadın başka binanın çatısına düşüp yaralandı. Olay yerinde arbede çıkarken, kadın itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Küçükçekmece İnönü Mahallesi’nde, eşiyle problem yaşayan bir kadın çatıya çıkıp atlamak istedi. Bir süre ikna edilmeye çalışılan kadın, aşağıya atladı. Ancak kadın başka binanın çatısına düştü. Bunun üzerine olay yerine itfaiye ekipleri ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri kadını kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralanan kadının hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Ucuz kurtuldu! 3’üncü kattan atladı, başka çatıya düştü

Diğer yandan kadının atlamaya çalıştığı sırada vatandaşlar arasında henüz bilinmeyen bir nedenle arbede çıktı. Tarafların birbirine yumruklarla girdiği o anlar cep telefonu tarafından kaydedildi.

İHA

Ucuz kurtuldu! 3’üncü kattan atladı, başka çatıya düştü ile ilgili etiketler Küçükçekmece çatıdan atlama

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.