Uçurumun kenarında cansız bedeni bulundu

Hakkari'de yaylaya odun toplamaya gitmesinin ardından kendisinden bir daha haber alınamayan adamın cansız bedeni bulundu. 45 yaşındaki Cebrail Çiftçi'nin 500 metrelik uçurumdan yuvarlanarak yaşamını yitirdiği belirlendi. Ekipler 10 saatlik çalışma sonucunda talihsiz adamın cenazesini beldeye getirebildi.

Hakkari'nin Durankaya beldesinde yaşayan Cebrail Çiftçi, önceki gün odun toplamak için Üzümcü köyüne bağlı Keftan Yaylası'na gitti.

Uçurumun kenarında cansız bedeni bulundu

Ailesinin saatlerce haber alamadığı Çiftçi için bölgede arama çalışması başlatıldı. Jandarma ve AFAD ekipleri ile güvenlik korucularının katıldığı ve vatandaşların da destek verdiği arama çalışmalarında Çiftçi'nin cansız bedenine ulaşıldı.

Uçurumun kenarında cansız bedeni bulundu - Resim : 2

Bölgede, yaklaşık 500 metre yüksekliğindeki uçurumdan yuvarlanarak öldüğü belirlenen Cebrail Çiftçi'nin cesedi, otopsi işlemleri için Hakkari Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Uçurumun kenarında cansız bedeni bulundu ile ilgili etiketler Hakkari Ceset uçurum
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.