Üçüncü kez kansere yakalanan ünlü şarkıcı Gülay vasiyetini hazırladı!

Şarkıcı Gülay, geçtiğimiz yıllarda mesane ve böbrek tümörü ameliyatı geçirmişti. Geçtiğimiz günlerde ise şarkıcı Gülay'a rahim kanseri teşhisi konuldu.  'Cesaretin Var mı Aşka' parçasıyla adını duyuran şarkıcı, sağlık durumu ve vasiyeti hakkında açıklama yaptı.

Geçtiğimiz yıllarda iki kez kanserle mücadelesini kazanan, bir dönem çoklu organ yetmezliği tedavisi de gören Gülay Sezer, rahim kanserine yakalandı. Bodrum’dan İstanbul’a dönerek tedavisine başlayan şarkıcıdan açıklama geldi.

Milliyet gazetesinden Ali Eyüboğlu'na konuşan ünlü şarkıcı, vasiyetini hazırladığını açıkladı.

Üçüncü kez kansere yakalanan ünlü şarkıcı Gülay vasiyetini hazırladı!

"BU ÜÇÜNCÜ KANSERİM"

Bir haftaya kadar rahim kanseri sebebiyle ameliyat olacak olan ünlü şarkıcı, 'Sevenlerim korkmasın, üzülmesin. Kanser konusunda bayağı deneyimliyim. Bu üçüncü kanserim. İki sene önce de çoklu organ yetmezliğini atlatmıştım. Henüz dokuz canımı tamamlamadım. Beş canım daha var. Sevenlerim dua etsinler benim için.' dedi.

Üçüncü kez kansere yakalanan ünlü şarkıcı Gülay vasiyetini hazırladı! - Resim : 2

Vasiyet için notere gittiğini söyleyen Gülay, vasiyetini her ihtimale karşı hazırladığını açıkladı.

Üçüncü kez kansere yakalanan ünlü şarkıcı Gülay vasiyetini hazırladı! ile ilgili etiketler kanser gülay Şarkıcı Gülay
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.