Üçüncü kez evlenecek olan Petek Dinçöz kına gecesi yaptı

Can Tanrıyar'dan boşandıktan sonra ikinci evliliğini Serkan Kodaloğlu ile yapan Petek Dinçöz 5 ay önce boşanmıştı. İşletmeci Nida Büyükbayraktar ile sürpriz bir aşka yelken açan Petek Dinçöz hızlı çıktı. Nida Büyükbayraktar ile nişanlandığını duyuran Petek Dinçöz dün akşam kına gecesi yaptı. İkili bugün dünyaevine giriyor.

Geçtiğimiz Mart ayında oğlu İrfan Aslan'ın babası Serkan Kodaloğlu ile 8 yıllık evliliğini sonlandıran 41 yaşındaki şarkıcı Petek Dinçöz,  kısa süre önce de çocukluk aşkı Nida Büyükbayraktar ile birlikte olduğunu ve nişanlandıklarını duyurmuştu. Petek Dinçöz elini çabuk tuttu. Daha önce başından iki evlilik geçen Petek Dinçöz yeniden evlenme kararı aldı.


Nida Büyükbayraktar bugün İstanbul Polat Bosphorus Otel’de dünyaevine girecek olan Petek Dinçöz dün akşam yakın arkadaşlarıyla birlikte kına gecesi yaptı. Kına yakılırken çekilen bir videosunu Instagram hesabından paylaşan Dinçöz'e tebrik mesajları yağdı. Ünlü sanatçı özel gününde doyasıyla eğlendi ve kurtlarını döktü. 

 Üçüncü kez evlenecek olan Petek Dinçöz kına gecesi yaptı


EVLENEBİLMEK İÇİN MAHKEMEYE BAŞVURMUŞTU

Ünlü şarkıcı, yeniden evlenebilmek için beklemesi gereken 300 günlük ‘iddet’ süresinin kaldırılması talebiyle avukatı aracılığıyla mahkemeye başvurdu. Petek Dinçöz'ün başvurusu kabul edildi.

Üçüncü kez evlenecek olan Petek Dinçöz kına gecesi yaptı ile ilgili etiketler Düğün nikah Nida Büyükbayraktar petek dinçöz kına gecesi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.