Üçüncü kez baba olmaya hazırlanan Halit Ergenç en büyük korkusunu açıkladı! Bakın neymiş...

Üçüncü kez bebek heyecanı yaşayan oyuncu çift Bergüzar Korel ile Halit Ergenç, çıktıkları Bodrum tatilinde objektiflere takıldı. Ali ve Han adında iki oğlu olan 51 yaşındaki Ergenç, en büyük korkusunu açıkladı.

Üçüncü kez anne olmaya hazırlanan Bergüzar Korel ile eşi Halit Ergenç, önceki gün Gümbet'teydi.

Üçüncü kez baba olmaya hazırlanan Halit Ergenç en büyük korkusunu açıkladı! Bakın neymiş...


Ergenç, iki oğullarının ardından kız çocukları olacağı için heyecanlı olduklarını söylerken Korel araya girip "Halit de biraz korku var" diye espri yaptı.

Üçüncü kez baba olmaya hazırlanan Halit Ergenç en büyük korkusunu açıkladı! Bakın neymiş... - Resim : 2

2009 yılında evlenen Halit Ergenç ile Bergüzar Korel, üçüncü kez bebek heyecanı yaşıyor. Ali ve Han adında iki oğlu bulunan ünlü çift, bu kez kız bebek bekliyor. Kızlarına Leyla adını verecek olan oyuncu çift, tatil yaptıkları Bodrum'da gazetecilerin sorularını yanıtladı.


Ergenç, "Bergüzar'ın beklentisi ve heyecanı inanılmaz. İnşallah kızımızı mutlulukla kucağımıza alacağız. Çok güzel bir duygu, rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin" dedi.

Ünlü oyuncu, en büyük korkusunu da açıkladı. Ergenç, "Kızım büyüyünce beni parmağında oynatır diye çok korkuyorum" ifadelerini kullandı.

Korel, "Dünya olarak öyle zor bir süreç yaşadık ki, artık her şeye şükreder hale geldik. Allah nasip etti. Bebek haberi hiç beklemediğimiz bir anda sürpriz bir şekilde geldi. Bundan sonra bize laf söylemek düşmez. Diyorum ki; Allah da onun gücünü verecek herhalde. Ali tam abi oldu. Han da abisi ne yaparsa onu yapıyor. İkisi çok tatlılar. Ali müzik yapıyor, kardeşi de gelip aynısını yapıyor. Birlikte eğleniyorlar.'' şeklinde konuştu.

Üçüncü kez baba olmaya hazırlanan Halit Ergenç en büyük korkusunu açıkladı! Bakın neymiş... ile ilgili etiketler Bergüzar Korel Halit Ergenç Bodrum gümbet
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.