Uçuğa en hızlı çözüm! Uçuğu geçiren mucize karışım nedir?İşte bitkisel tedavi yolları..

Uçuk özellikle strese bağlı olarak çıksa da bazı hastalıkların yan etkisi olarak da kendisini gösterir. Uçuğa en hızlı çözüm olarak bitkisel çözüm yolları vardır. Bu şekilde uçuk problemlerinizden kurtulabilirsiniz. İşte uçuğa iyi gelir mi sorusuna yanıt olarak geliştirilen mucizevi karışım

Uçuk özellikle strese bağlı olarak çıksa da bazı hastalıkların yan etkisi olarak da kendisini gösterir. Uçuğa en hızlı çözüm olarak bitkisel çözüm yolları vardır. Bu bitkisel çözüm yollarını kullanarak uçuk problemlerinizden kurtulmanız mümkün. İşte uçuğa ne iyi gelir, uçuk tedavi yolları ve nasıl geçer sorularının yanıtı

 UÇUĞA EN HIZLI ÇÖZÜM!

Hemen her yaşta insanın problemi olan uçuk evde doğal yöntemlerle hazırlanan bitkisel ilaçlarla geçebilen bir rahatsızlıktır. Özellikle kadınların cilt problemi olarak görülen uçuk, stres, uykusuzluk ve kötü rüyalar sonucu ortaya çıkabilmektedir.

1) Buz

Yeni çıkan uçuğa ne iyi gelir diye sorarsanız ilk cevabımız buz olacaktır. Yeni çıkan uçuk çok ağrı yaratabileceği için buz uyuşturma özelliği ile ağrıyı hafifletir ve sizi rahatlatır. Aynı zamanda virüsün yayılmasını ve iltihap oluşumunu önler.

Uygulama:

Buzu bir bezin içerisine sararak bastırmadan bir süre uçuklu bölgenin üzerinde tutun ve buz erimeye başlayınca bezi kaldırın. Bu yöntemi uçuğun ilk evresinde uygulayabilirsiniz.

2) Elma Sirkesi

Elma sirkesi antibakteriyel özelliğiyle uçuğunuzdaki mikropları kırar ve mikropların yayılmasına engel olur. Aynı zamanda uçuğu kurutarak uçuğun daha hızlı sürede iyileşmesini sağlar.

Uygulama:

Bir parça pamuğa elma sirkesini dökün ve uçuğun üstünde bir süre bekletin. Elma sirkesinin içindeki asit cildinizi yakabileceği için uygulamaya tampon hareketlerle devam edebilirsiniz.

3) Mısır Nişastası

Cilt bakımında da kullanılabilen mısır nişastası uçuğun sebep olduğu iltihabı ve kaşıntıyı giderir. Cildin kendini yenileme süreci gece daha hızlı olduğundan özellikle uyumadan önce bu yöntemi uygulayabilirsiniz.

Uygulama:

Yarım çay kaşığı mısır nişastasını suyla ıslatın. Macun kıvamına geldiğinde uçuğun üzerine sürün. Bu şekilde yatın ve sabah kalktığınızda o bölgeyi yıkayın. Bu uygulamayı 1-2 gece tekrar edebilirsiniz.

4) Sarımsak

En güçlü antibiyotiklerden biri olan sarımsak özellikle uçuk bölgesindeki virüsün yayılmasını engeller, virüsün yok edilmesini sağlar.

yeni çıkan uçuğa ne iyi gelir

Uygulama:

Bir diş sarımsağı ortadan ikiye bölün ve uçuklu bölgeye sürün. Dilerseniz sarımsağı ezerek de sürebilir, bir süre bekletebilirsiniz. Bu uygulamayı uçuk kuruyana kadar her gün uygulayabilirsiniz.,

UÇUĞA İYİ GELEN MUCİZE KARIŞIM!

Bal uçuğun neden olduğu mikropları söküp atar. Pamuk yardımı ile balı uçuk yarasına sürebilirsiniz. Bu şekilde uçuğun iyileşmesini hızlandırabilirsiniz. Dilerseniz balı sirke ile de karıştırarak bu karışım ile uçuk yarasının hızlı bir şekilde kurumasını sağlayabilirsiniz.

5) Süt

Sütün kemikleriniz kadar cildinize de birçok faydası vardır. Bunlardan biri de uçuktaki ağrıyı ve kaşıntıyı geçirmesidir.

uçuğa ne iyi gelir

Uygulama:

Bir parça pamuğa çiğ sütü damlatın ve uçuklu bölgeye tampon hareketlerle uygulayın. Süt yarım saat içerisinde etkisini gösterir ve ağrınızı hafifletir. Bu uygulamayı ağrınız arttığı zamanlarda yapabilirsiniz.

6) Aloe Vera

Aloe vera hoş kokusu ve cilde birçok faydası açısında son yıllarda çokça tercih edilmektedir. Uçuk için ise antibakteriyel etkisi ve iltihapları kurutması açısından oldukça etkilidir. Eğer evde yetiştirdiğiniz aloe veranız varsa içerisindeki jeli kullanabilirsiniz.

dudaktaki uçuğa ne iyi gelir

Uygulama:

Aloe vera bitkisinin içerisindeki jelden bir parça alıp uçuklu bölgenin üzerine sürün. Bir süre bekletip yıkayın. Bu uygulamayı özellikle gece yatmadan önce yapabilir, her gün tekrar edebilirsiniz.

7) Siyah Çay

Günlük hayatta en favori içeceklerimizden olan siyah çay, ciltte tedavi yöntemi olarak da kullanılmaktadır. Özellikle gözdeki iltihaplanmalara iyi gelmekle birlikte uçuğun yol açtığı iltihaba da iyi gelir ve uçuğu kurutur.

Uygulama:

Bir parça pamuğu demlenmiş ve soğumuş siyah çayla ıslatın. Uçuk bölgesine tampon hareketlerle bir süre uygulayın. Bu yöntemi günde birkaç kere tekrar edebilirsiniz.

Uçuğa en hızlı çözüm! Uçuğu geçiren mucize karışım nedir?İşte bitkisel tedavi yolları.. ile ilgili etiketler sağlık uçuğa en hızlı çözüm uçuk tedavisi uçuk ilaç uçuğa ne iyi gelir
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.