Ücretsiz maske siparişi ver! PTT maske başvuru formu doldur! PTT maskesi ne zaman gelir?

Ücretsiz maske siparişi ver! Sağlık Bakanlığı aracılığıyla ücretsiz olarak dağıtılacak maskelerin ne zaman teslim edileceği merak ediliyor. PTT maske başvuru formu araştırılmaya başlandı. İşte Ücretsiz maske siparişi vermek için detaylar haberimizde...

Ücretsiz maske siparişi ver! Koronavirüs salgını her geçen gün yayılmaya devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, alınacak tedbirler hakkında bilgi veriyor. PTT maske başvuru formu araştırılmaya başlandı. Sağlık Bakanlığı aracılığıyla ücretsiz olarak dağıtılacak maskelerin ne zaman teslim edileceği merak ediliyor. İşte Ücretsiz maske siparişi vermek için detaylar haberimizde...

PTT MASKE BAŞVURU E-DEVLET'DE DAĞITIMI EPTTAVM'DE

ePTTAVM'nin evlere dağıtımını yapacağı maskeler için başvuruları aşağıdaki bağlantıya tıklayarak e-Devlet üzerinden yapabilirsiniz. Başvurunun yapılabilmesi için açılan sayfada TC. Kimlik Numarası, isim soyisim adres, telefon numarası bilgilerinin eksiksiz doldurulması gerekiyor. Formda ayrıca aile fertleriniz için de maske başvurusunda bulunabilirsiniz.

E DEVLET MASKE BAŞVURU SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

MASKE SATIŞI YASAKLANDI

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, maskelerin satışının yasak olduğunu söyledi.

ATATÜRK HAVALİMANI VE SANCAKTEPE'YE HASTANE YAPILACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Pazar yerleri ve toplu mekanlarda maske takılmasını zorunlu hale getirdik. Pazar yerlerinde tahtalar arasındaki ayrılıklar konusunu hassasiyetle ele aldık. Valiliklerimiz bu süreci çok yakından takip edecekler. Valiliklerimiz e-devletten ücretsiz maske dağıtımına başladı. Kesinlikle parayla maske satışı yasaktır. Marketlerde verilen maskeler de ücretsizdir. Salgın bitene kadar vatandaşlarımızın tamamına yetecek maske stoğumuz ve üretim planlamamız vardır. Devlet olarak tüm vatandaşlarımıza ücretsiz olarak maske ulaştırmakta kararlıyız" dedi.

EPTTAVM'NİN SİTESİNDE BÜYÜK YOĞUNLUK

Sün akşam açıklanan ePTTAVM üzerinden yapılacak başvurularda yoğunluğun yaşanması ve sitenin kısa sürede kilitlenmesinin ardından başvuruların e-Devlet üzerinden alınacağı belirtildi. Açıklamada "Değerli vatandaşlarımız, Yoğun ilginize teşekkür ediyoruz. Sizlere daha sağlıklı hizmet sunabilmek adına, ücretsiz maske taleplerinize ilişkin başvurularınızı en kısa sürede e-Devlet Kapısı üzerinden alacağımızı bildirmek isteriz. Anlayışınız için teşekkür ederiz" denildi.

Ücretsiz maske siparişi ver! PTT maske başvuru formu doldur! PTT maskesi ne zaman gelir?

KAÇAK MASKE OPERASYONU

Ankara'nın Yenimahalle İlçesi'nde kaçak maske üretimi yapıldığı tespit edilen bir depoya operasyon düzenlendi. Ankara Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube ekiplerince, yapılan baskında izinsiz üretilen ve sağlık koşullarına uygun olmayan 30 bin maske ele geçirildi.

DHA'da yer alan habere göre öte yandan, üretimi yapan kişiler hakkında 'Kişilerin hayatını tehlikeye sokacak şekilde ürün üretmek ve satmak' suçundan adli işlem yapıldığı öğrenildi.

Ücretsiz maske siparişi ver! PTT maske başvuru formu doldur! PTT maskesi ne zaman gelir? ile ilgili etiketler PTT Sağlık Bakanı Koronavirüs maske
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.