Ücretsiz 1 GB internet nasıl alınır? Ramazan'da 1 GB ücretsiz internet nasıl alınıyor?

Ücretsiz 1 GB internet nasıl alınır? 11 ayın sultanı Ramazan ayının gelmesi ile birçok kişi dün gece sahura kalkarak oruç ibadetini gerçekleştirmek üzere niyet etti. Bu özel günlerde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 81 milyon cep telefonu abonesine Ramazan'da 1 GB internet hediye edileceğini açıkladı. Vatandaşlar 1 GB internetin nasıl alınacağını merakla araştırmaya devam ediyor. Peki, Ücretsiz 1 GB internet nasıl alınır? Detaylar haberimizde...

Ücretsiz 1 GB internet nasıl alınır? İslam dini için en özel aylardan biri olan Mübarek Ramazan ayının idrak etmesi ile birçok kişi oruç ibadetini yerine getirmek üzere niyetlendi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ise yaptığı açıklamada, "Bakanlığımız ile operatörler arasında vardığımız mutabakatla operatörlerimiz, 81 milyon cep telefonu abonesine Ramazan'da 1 GB interneti ücretsiz sağlayacak." ifadelerine yer verdi. Çoğu kişi ücretsiz internetin hatlara nasıl tanımlanacağını merakla arama motorlarından araştırmaya devam ediyor. Peki, Ücretsiz 1 GB internet nasıl alınır? Ramazan'da 1 GB ücretsiz internet nasıl alınıyor? Detaylar haberimizde...

Akıllı telefon faturalarına dikkat - Son Haberler - Milliyet

ÜCRETSİZ 1 GB İNTERNET NASIL ALINIR?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, GSM operatörlerinin genel müdürleriyle videokonferansla yaptığı görüşme sonrası alınan kararları açıklarken tüm vatandaşlara hediye 1 GB vereceklerini duyurdu.

Karaismailoğlu, "Keza GSM operatörlerimiz her yıl 10 milyar liranın üzerinde altyapı yatırımı yaparak bu noktada üzerine düşen görevi yerine getiriyor. Ancak Kovid-19 tedbirleri sonrasında vatandaşların internet kullanımını daha da arttı. İhtiyaç haline gelen internet kullanımının bu dönemde vatandaşlarımıza ayrıca bir yük getirmemesi amacıyla tüm GSM operatörlerimizden vatandaşlarımız adına bir destek istedik. Bakanlığımız ile operatörler arasında vardığımız mutabakatla tüm operatörlerimiz, 81 milyon cep telefonu abonesine vatandaşımızın her birine ramazan ayında 1'er GB interneti ücretsiz sağlayacak." değerlendirmesinde bulundu.

1 GB internet hediyesinin alınması için vatandaşların herhangi bir başvuru yapmasının gerekli olup olmadığı ise belirtilmedi. Bu konuyla ilgili açıklama geldiğinde haberimizde yer alacaktır. 

İki elle cep telefonu kullananlar dikkat! - Teknoloji Haberleri

 

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.