Ücretleri öğretmenlik sonuçları açıklandı mı? Maaşları ne kadar?

Ücretli öğretmenlik başvurusu yapan adaylar, okullarında açılması ile birlikte sonuçların ne zaman açıklanacağını araştırıyor. Adaylar ücretli öğretmenlik başvurularını 26 Ağustos-06 Eylül tarihleri arasında e-Devlet üzerinden yapmıştı. Peki, Ücretli öğretmenlik sonuçları açıklandı mı? Maaşlar ne kadar? Detaylar haberimizde...

Ücretli öğretmenlik ile Milli Eğitim Bakanlığına bağlı devlet okullarında öğretmenlik yapmak isteyen birçok aday 26 Ağustos-06 Eylül tarihlerinde başvurularını gerçekleştirdiler. Ücretli öğretmenlik yapmak isteyen ve başvurularını tamamlayan adaylar sonuçların ne zaman ve nasıl açıklanacağını merakla araştırıyor.  Peki, Ücretli öğretmenlik sonuçları açıklandı mı? Maaşlar ne kadar? Detaylar haberimizde...

Ücretleri öğretmenlik sonuçları açıklandı mı? Maaşları ne kadar?

ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Ücretli öğretmenlik sonuçlarının açıklanacağı net bir tarih henüz belli olmadı. Olumlu başvuru sonucunda ücretli öğretmenler, il ve ilçe Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından ulaşılıp göreve başlayabileceği iletilecek.

ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK MAAŞLARI NE KADAR?

Ücretli öğretmenlerin maaşları, girdikleri ders sayısına göre hesaplanmaktadır. Bir ücretli öğretmen, haftada 30 ders saatine ayda ise toplam 120 ders saatine girmektedir. Öğretmenin toplam girdiği ders saati sayısı ay olarak kabul edilirse alacağı maaş 1880 TL' dir.

Ücretleri öğretmenlik sonuçları açıklandı mı? Maaşları ne kadar? ile ilgili etiketler 2019 Öğretmen MEB
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.