Ücretini alamayınca kepçeyle kamyonların kabinlerini ezdi

Şırnak’ta kömür ocağında çalışan bir işçi, alacağını isteyince reddedildi. Duruma öfkelenen işçi, ekskavatörle kömür ocağındaki yan yana dizilmiş beş kamyonun kabin kısımlarını ezdi.

İlginç olay Şırnak'ta bir kömür ocağında meydana geldi. Cudi Dağı eteklerindeki kömür ocağında kepçe operatörü olarak çalışan Hakan M., iddiaya göre amcası Ömer M.'den alacağını istedi.

Reddedilen ve ücretini alamadığı için sinirlenen Hakan M., ekskavatörle kömür ocağındaki yan yana dizilmiş 5 kamyonun kabin kısımlarını ezdi.

Çevredeki işçilerin müdahalesiyle yatıştırılan Hakan M. iş makinesiyle ezdiği araçlarda büyük hasar bıraktı. O anlar başka bir işçi tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

AA

Ücretini alamayınca kepçeyle kamyonların kabinlerini ezdi ile ilgili etiketler Şırnak kömür ocağı alacak kamyonları ezdi ekskavatör

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.