Uçaktaki kalp krizinin ardından pilotlar Edremit'e acil iniş yaptı!

Berlin’den İzmir’e giden uçağın yolcusu havada kalp krizi geçirdi. Uçak Edremit ilçesinde bulunan Balıkesir Koca Seyit Havalimanına acil iniş yaparken, ambulansla hastaneye kaldırılan yolcu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Berlin’den, İzmir Adnan Menderes Havalimanına tarifeli sefer yapan Boeing 737-800 tipi yolcu uçağı Türk Hava Sahasına girdiği sırada yolculardan Serpil E. rahatsızlandı.

UÇAKTA KALP KRİZİ ACİL İNİŞ YAPTIRDI

Kalp krizi geçirdiği tahmin edilen yolcu için pilotlar en yakın havalimanı olan Edremit ilçesindeki Koca Seyit ile irtibata geçtiler. Acil iniş planlayan uçaktaki yolcu için 112 Ambulansı apronda hazır bekletildi.

APRONDA 112 AMBULANSI HAZIR BEKLEDİ AMA YETMEDİ

Uçağın inişinden sonra sağlık ekipleri ilk müdahaleyi uçak içinde yaptı. Serpil E. daha sonra apronda bekleyen 112 ambulansı ile Edremit Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yoğun bakıma alınan Serpil E. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

KALAN YOLCULAR YOLUNA DEVAM ETTİ

Uçak daha sonra diğer yolcuları ile birlikte Edremit’ten son varış noktası İzmir Adnan Menderes Havalimanına gitmek için havalandı.

Uçaktaki kalp krizinin ardından pilotlar Edremit'e acil iniş yaptı! ile ilgili etiketler Berlin İzmir Edremit Kalp Krizi koca seyit devlet hastanesi sun express

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.