Uçakta korkunç olay! Yolculardan biri intihara kalkıştı

Meksika’da iç hatlar uçuşu sırasında yolculardan biri, tuvalete girdikten sonra sinir krizi geçirdi. Cep telefonunu parçalayıp keskin parçalarıyla kendini yaralayan yolcunun intihar teşebbüsü nedeniyle uçak acil iniş yapmak zorunda kaldı.

Meksika'da bir yolcunun uçakta intihar etmeye kalkışması nedeniyle panik yaşandı.

Dün Meksika'da, Viva Aerobus havayollarının Tijuana ile Monterrey şehirleri arasındaki 4081 numaralı iç hatlar uçuşu sırasında korkunç bir olay meydana geldi. 40 yaşındaki bir erkek yolcu, uçağın tuvaletine girdikten sonra sinir krizi geçirdi ve intihara kalkıştı.

Uçakta korkunç olay! Yolculardan biri intihara kalkıştı

Olayı öğrenen pilot, kendini yaralayan yolcunun tedavi edilmesi için Hermosillo Uluslararası Havaalanı’na acil iniş kararı aldı. Uçağa gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yolcu, daha sonra hastaneye sevk edildi. Diğer yolcular, başka bir uçakla seyahatlerine devam etti.

Görgü tanıkları, sinir krizi geçiren yolcunun cep telefonunu parçaladığını ve keskin parçalarla da kendini yaraladığını söyledi.

Uçakta korkunç olay! Yolculardan biri intihara kalkıştı ile ilgili etiketler Meksika yolcu intihara teşebbüs uçakta intihar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.