Uçakta iğrenç taciz! Cep telefonuyla o anları kaydetti

ABD'de ailesi ile birlikte yolculuk yapan genç bir kız, arkasında oturan yaşlı adamın tacizine uğradı. O anları cep telefonu ile kaydeden kız, göğüslerine ve kollarına dokunulduğunu uçuş görevlilerine söylediğinde 'Sessiz kal' yanıtını aldığını iddia etti.

Amerika'nın Kaliforniya eyaletine giden uçakta yaşanan skandal olay, infiale neden oldu.

Ailesiyle birlikte Kaliforniya'ya giden genç kız, başına gelenleri hesabından paylaştı. 18 yaşında olduğu öğrenilen kız, uçakta yolculuk yaptığı sırada arka koltuğunda oturan 60 yaşındaki adamın tacizine uğradı.

KİMSE KENDİSİNE İNANMADI

Genç kız, tacizlere dayanamayınca, söz konusu durumu uçuş ekibine iletti ancak uçuş ekibi, genç kızı dinlemediği ve yerine oturmasını söyledi.

Uçuş ekibinden olumsuz yanıt alan genç kız, bu sefer de yanında oturan diğer yolculara aktardı ve bir şeyler yapılmasını talep etti. Fakat diğer yolcular da genç kızın, kendilerini rahatsız ettiklerini belirterek, yerine oturmasını ve sessiz kalmasını istedi.

Uçakta iğrenç taciz! Cep telefonuyla o anları kaydetti

DESTEK YAĞINCA, İLETİŞİME GEÇTİLER

Genç kız, tüm bu yaşananların ardından uçaktaki taciz anlarını, Tik- Tok hesabından takipçileriyle paylaştı.

Kızın paylaşımı kısa sürede ilgili görürken, çok sayıda sosyal medya kullanıcısı, kızın videosuna hava yolu şirketini etiketleyerek, harekete geçmeleri için çağrıda bulundu.

"OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA AÇILDI"

Daha sonra yine sosyal medya hesabından bir açıklamada daha bulunan genç kız, gelen tepkilerin üzerine havayolu şirketinin kendisiyle iletişime geçtiğini ve olayla ilgili soruşturma başlatılacağını söylediklerini aktardı.

Uçakta iğrenç taciz! Cep telefonuyla o anları kaydetti ile ilgili etiketler ABD Taciz Genç Kız video uçak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.