Uçak tuvaletinde hostese cinsel istismar!

Yeni Zelanda'dan Avustralya'ya gitmek için bindiği uçakta hostese cinsel istismarda bulunan 26 yaşındaki adam, mahkemede ilişkiye girme arzusun bastırmadığını söyledi.

Yeni Zelandalı 26 yaşındaki Greyson Murphy, Melbourne Havalimanında uçağa binmek üzereyken bir hostesin tuvalete girdiğini görünce peşinden gitti. Tuvalatte kadına tecavüz eden adam, mahkemede ilişkiye girme arzusun bastırmadığını söyledi.

KURTULMAK İÇİN TEKME ATIP BAĞIRDI

Murphy, hostesin arkasından yaklaşıp zorla elbiseleri yırtıktan sonra tecavüze kalkıştı. Hostes, Murphy'e tekme atarak ve bağırarak tecavüzden kurtulmaya çalıştı.

Uçak tuvaletinde hostese cinsel istismar!Greyson Murphy

KADINLARLA İSTEKLERİ DIŞINDA İLİŞKİYE GİRMEK HOŞUNA GİDİYOR

Olay yerine gelen polis, sapığı gözaltına aldı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Murphy, kadınlara dokunma arzusunu ve kadınlarla istekleri dışında ilişkiye girme isteğini engelleyemediğini bu yüzden böyle bir şey yaptığını söyledi. Tutuklu yargılanan Murphy'in 15 yıl hapis cezası alması bekleniyor.

DAHA ÖNCE DE BİR KADINA TECAVÜZ ETMİŞ

Murphy'nin üç yıl önce Bali adasında da bir kadına tecavüz ettiği ve yakalanmadan önce Avustralya'ya kaçtığı öğrenildi.

Uçak tuvaletinde hostese cinsel istismar! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.