Uçak biletlerinde indirim kampanyası bugün başladı! Yurtiçi uçuşlarında Pegasus'tan yüzde 30 indirim! Son iki gün!

Geçtiğimiz ay düzenlediği indirim kampanyalarına bu ay da devam eden Pegasus, 2023 yurtiçi uçak biletlerine indirim tanımlanacağını bildirdi. İşte Pegasus’un iki gün sürecek olan indirim kampanyası…

Enflasyon artışının sebep olduğu yüksek oranlı zamlar ve diğer alanlardan gelen maliyet artışları, her sektörde olduğu gibi havayolu sektöründe de fiyat artışlarının ortaya çıkmasına sebep oldu. Hem yurtiçi hem de yurtdışı uçak biletlerinin fahiş rakamlara ulaşması vatandaşların tatil planlarını ertelemelerine sebep olurken iş/ eğitim gibi durumlardan ötürü mecburen seyahat etmek durumunda kalan vatandaşlar, büyük bir masrafın altına girdi.

Sene sonuna doğru yaklaşıldığı şu günlerde uçak bileti fiyatlarına zamlar yansıtılmaya devam edilirken bazı firmalardan da 2023 yılına ilişkin indirim kampanyaları haberleri gelmeye başladı. İndirim kampanyalarının öncülerinden olan Pegasus, kasım ayında düzenlediği bazı kampanyaların içeriklerinde değişikliğe gidildiğini ve bu kapsamda aralık ayında satın alınacak olan uçak biletlerinde indirimden faydalanılabileceğini ifade etti. Firma, 2 gün geçerli olacak olan ve bugün başlayan yeni kampanyasına ilişkin ayrıntıları paylaştı.

PEGASUS’TAN İKİ GÜNLÜK UÇAK BİLETİ İNDİRİMİ KAMPANYASI!

Uçak biletlerinde indirim kampanyası bugün başladı! Yurtiçi uçuşlarında Pegasus'tan yüzde 30 indirim! Son iki gün!

Önde gelen havayolu firmalarından olan ve hem yurtiçine hem de yurtdışına uçuşlar düzenleyen Pegasus, yeni dönemin zorlu ekonomik şartları karşısında giderek daha da ezilen tüketiciler için yeni bir indirim kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Söz konusu kampanyanın bugün başladığını ve 7 Aralık tarihine kadar geçerli olacağını ifade eden firma, ayrıntıları paylaştı.

Pegasus’un resmi internet sitesi üzerinden duyurulmuş olan yeni indirim kampanyası haberine göre 5- 7 Aralık 2022 tarihlerinde alınan tüm yurtiçi biletlerine yüzde 30 oranında indirim yansıtılacağı bilgisi kaydedildi. Kampanya kapsamında satın alınacak olan indirimli biletlerin 7 Şubat- 7 Nisan 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan seyahatler için geçerli olduğunu belirten firma, Kıbrıs uçuşlarının kampanyaya dahil olmadığını ifade etti.

PEGASUS YURTİÇİ İNDİRİMLİ UÇAK BİLETİ ALIMI NEREDEN YAPILIR?

Pegasus yüzde 30’luk indirimden faydalanılabilmesi için uçak biletlerinin resmi internet sitesinden ya da Pegasus Mobil uygulaması üzerinden alınması gerektiğini ifade etti.

Uçak biletlerinde indirim kampanyası bugün başladı! Yurtiçi uçuşlarında Pegasus'tan yüzde 30 indirim! Son iki gün! ile ilgili etiketler Pegasus Hava Yolları indirim bilet
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.