Uçağın iniş takımlarında çocuk cesedi bulundu!

Fildişi Sahilleri'ndeki Abidjan şehrinden Paris'e gelen Air France'a ait yolcu uçağının iniş takımlarında 10 yaşındaki bir çocuğa ait ceset bulundu.

Air France Charles de Gaulle havaalanında ortaya çıkan trajik olayı doğruladı.

Açıklamada dün akşam Fildişi Sahili'nin Abidjan kentinden kalkan uçağın sabah saatlerinde Paris'teki havalimanına indiğini, personelin uçağın iniş takımlarında, saklanmış 10 yaşındaki bir çocuğa ait cansız bedeni buldukları ifade edildi.

Uçağın iniş takımlarında çocuk cesedi bulundu!

Olaya ilişkin soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Son yıllarda Afrika'dan kalkan birçok uçakta benzer şekilde iniş takımlarına gizlice binip orada donarak ya da ezilerek hayatını kaybedenler olduğu biliniyor.

Denizlerde can verenlerle karşılaştırıldığında bu yolla kaçarken ölenler sayıca çok az olsa da ölümü göze alarak böylesi bir yolculuğu göze almak Afrika'da yaşanan açlık, şiddet ve savaşlar nedeniyle kıtada yaşanan trajedinin büyüklüğünü gözler önüne sermeye yetiyor. 

Uçağın iniş takımlarında çocuk cesedi bulundu! ile ilgili etiketler uçak Paris air france Fildişi Sahili
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.