Uçağın camlarını kıran sokak magandalarına vatandaştan tepki!

Tekirdağ Çorlu’da tanıtım amaçlı ilçenin işlek meydanına konulan uçağın tahrip edilmesinin ardından fotoğraf çekilmeye gelen bir vatandaş sokak magandalarına tepki gösterdi.

Bir turizm şirketi tarafından Kazımiye Mahallesi Salih Omurtak Caddesi üzerindeki eski şifa meydanına konulan tanıtım uçağı, kendini bilmez kişilerin saldırısına uğramıştı. Uçağın camları ve elektronik gösterge paneli zarar görmüştü.

Uçağın camlarını kıran sokak magandalarına vatandaştan tepki!

“NE HAVACILIĞA NE DE PİLOTLARIMIZA SAYGILARI KALMAMIŞ"

Yoldan geçen bir vatandaş, olaya tepkisiz kalmadı. Uçakla fotoğraf çekilmeye geldiğini ifade eden duyarlı vatandaş, “Bazı insan kılığından çıkan kişiler böyle tarihi şeylere zarar veriyor. Başka da bir şeye yaramazlar. Ne havacılığımıza saygıları var ne de bu uçakları kullanan pilotlarımıza saygıları var. Bu sokak magandalarına sormak lazım: Bu magandaların kendi mallarına yada ailelerine başka birileri zarar verse kendileri ne düşünür. İlk önce o sokak magandaları çuvaldızı kendilerine batırsınlar. Ondan sonra iğneyi kendilerine batırsınlar” diyerek tepki gösterdi.

 

Uçağın camlarını kıran sokak magandalarına vatandaştan tepki! ile ilgili etiketler uçak Tekirdağ
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.