Üç parti, Ayşenur Arslan hakkında suç duyurusunda bulunacak

Türk Mukavemet Teşkilatı'nı hedef alarak "Suikastlarla bilinen illegal, yarı resmi bir oluşum" ifadesini kullanan Ayşenur Arslan büyük tepki çekmişti. Arslan'ın Türk Mukavemet Teşkilatı'nı 'suikastçi bir örgüt' olarak tanımlamasının ardından AK Parti, MHP ve BBP'nin suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.

Halk TV programcısı Ayşenur Arslan, Halil Falyalı cinayeti ile ilgili konuşurken Kıbrıs'ın Kuvayi Milliyesi olarak anılan Türk Mukavemet Teşkilatı'nı hedef almış ve skandal ifadelere yer vermişti.

Ayşenur Arslan, Türk Mukavemet Teşkilatı için ''Suikastlarla anılan illegal oluşumdur!'' demişti.

CUMHUR İTTİFAKI'NDAN SUÇ DUYURUSU

Skandal ifadeler sonrası Cumhur İttifakı'nda yer alan AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi ve Büyük Birlik Partisi'nin Ayşenur Arslan hakkında suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.

Üç parti, Ayşenur Arslan hakkında suç duyurusunda bulunacak ile ilgili etiketler suç duyurusu Halk TV ayşenur arslan Türk Mukavemet Teşkilatı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.