Üç Kuruş'un Leylası hayranları üzecek! Aslıhan Malbora'nın Etkileyicisi dizisi GAİN'de

Üç Kuruş dizisinde Leyla karakterine hayat veren Aslıhan Malbora’nın hayranları büyük bir telaş içerisine girdi. Show TV ekranlarındaki yeni dizisinde canlandırdığı Leyla karakteriyle oldukça beğenilen isimlerin başında gelen Malbora’nın yer alacağı yeni yapımdan son sinyaller geldi.

Pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizilerinden Üç Kuruş’ta Leyla karakterini canlandıran Aslıhan Malbora, hem güzelliği hem de oyunculuğu ile izleyenlerden tam not almayı başardı. Adı popüler olan futbolculardan Emre Kunda ile bir skandala karışan Leyla, toplum ve basın tarafından uğradığı linçe boyun eğmeyen bir kadını canlandıracak.

Sosyal medyada ‘influencer’ olarak gösterilen bir kadına hayat verecek olan Leyla karakterinin adı popüler futbolcu Emre Kunda ile bir skandala karışacak. Kunda’nın geri adım atmaması sonrasında olayların daha da büyümesiyle haksızlığın tam ortasında kalacak olan Leyla, linç girişimiyle boğuşacak.

Üç Kuruş'un Leylası hayranları üzecek! Aslıhan Malbora'nın Etkileyicisi dizisi GAİN'de

Etkileyici tam da bu esnada yaşanan olaylarla birlikte korkup geri adım atmadan kendi bildiği yolda her daim kendisini savunmayı başaran bir kadının hayat hikayesinde sahne olacak.

İlk sezonu 25’er dakikalık 10 bölümden oluşan ve her hafta 2 bölüm olarak yayına girecek olan Etkileyici dizisi 28 Kasım tarihinde izleyenlerle buluşacak. Dizinin başrollerinde Üç Kuruş’ta Leyla karakterine hayat veren Aslıhan Malbora ile Bertan Asllani canlandıracak.

Üç Kuruş'un Leylası hayranları üzecek! Aslıhan Malbora'nın Etkileyicisi dizisi GAİN'de ile ilgili etiketler aslıhan malbora leyla etkileyici gain Üç Kuruş
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.