Üç Kuruş'u Es Geçen Çağatay Ulusoy Yalı Çapkını İle Dönüyor! İşte Efsane Dizinin Oyuncu Kadrosu

İçerde dizisinden sonra uzun süredir ekranlardan uzak kalan yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy’un yeni dizisi belli oldu. Yalı Çapkını dizisinde başrollerde oynayacak olan Ulusoy’un partnerleri arasında ise Neslihan Atagül ile Özge Gürel yer alıyor.

İçerde dizisinde canlandırdığı Sarp karakteriyle herkesin bir kez daha beğenisini kazanan Çağatay Ulusoy, uzun süren sessizliğin ardından yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. OGM Pictures imzalı bir dizi olan ve gerçek hayattan kesitlerin sahne alacağı Yalı Çapkını için tüm hazırlıkların devam ettiği belirtiliyor.

Doğduğun Ev Kaderindir ile Kırmızı Oda dizileri ile en çok izlenen kanallardan birisi olan TV8 bu seferde Yalı Çapkını ile bir kez daha bunu başarmak istiyor. Son gelen kulis haberleri doğrultusunda Ulusoy’a eşlik edecek olan partner konusunda henüz bir fikir birliğine varılamadığı kaydediliyor.

Üç Kuruş'u Es Geçen Çağatay Ulusoy Yalı Çapkını İle Dönüyor! İşte Efsane Dizinin Oyuncu Kadrosu

Bunların arasında adı bir adım daha öne çıkan isim ise tıpkı Çağatay Ulusoy gibi uzun süre ekranlara-dan uzak kalan Neslihan Atagül oldu. Son olarak Sefirin Kızı dizisinde canlandırdığı Nare karakteri ile gözde olan ancak sağlık sorunları yüzünden ayrılmak durumunda kalan Atagül, geçtiğimiz günler içerisinde yaptığı açıklamasında şu an için bir projede yer almayı düşünmediğini söylemişti.

Üç Kuruş'u Es Geçen Çağatay Ulusoy Yalı Çapkını İle Dönüyor! İşte Efsane Dizinin Oyuncu Kadrosu - Resim : 2

Atagül’ün en büyük rakiplerinden birisi olan Özge Gürel ise genç ve dinamik oyunculardan birisi olarak lanse ediliyor. Yalı Çapkını dizisinde henüz Çağatay Ulusoy dışında yeni bir isim belirlenmezken yeni partnerin kim olacağı şimdiden merak ediliyor.

Üç Kuruş'u Es Geçen Çağatay Ulusoy Yalı Çapkını İle Dönüyor! İşte Efsane Dizinin Oyuncu Kadrosu ile ilgili etiketler Çağatay Ulusoy Özge Gürel Yalı Çapkını Neslşhan Atagül
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.