Üç Kuruş'ta heyecanla beklenen düğün yapıldı! Düğünün sürpriz ismi Tarık Mengüç oldu!

Show TV dizisi Üç Kuruş'ta Kartal ve Bahar'ın merakla beklenen düğünü gerçekleşti. Seyircinin de merakla beklediği düğünün sürpriz ismi ise sanatçı Tarık Mengüç oldu.

Uraz Kaygılaroğlu, Nesrin Cavadzade, Ekin Koç ve Aslıhan Malbora'nın başrollerini paylaştığı Üç Kuruş bu Pazartesi akşamı da ses getirecek sahnelere imza attı. 6 Aralık akşamı yayınlanan Üç Kuruş 6. bölümde Kartal ve Bahar'ın düğünü gerçekleşti. Çıngıraklı Mahallesi'nde geçen hikayesi ile romanların hayatlarını anlatan Üç Kuruş'ta düğün de Roman usulü oldu.

TARIK MENGÜÇ ÜÇ KURUŞ'TA!

Romanların yaşadığı sorunlara odaklanan ve hikayesi ile Çukur dizisinin alternatifi olarak görülen Üç Kuruş'ta bu hafta düğün heyecanı vardı. Kartal ve Bahar'ın ses getiren düğün sahneleri bu akşama damga vurdu.

Sosyal medyada #düğünümüzvar etiketiyle trend olan Üç Kuruş dizisi birbirinden güzel ve görkemli sahnelere sahne oldu.

İşte Üç Kuruş 6. bölümde gerçekleşen Kartal ve Bahar'ın düğününe dair ilk görüntüler...

 

Üç Kuruş'ta heyecanla beklenen düğün yapıldı! Düğünün sürpriz ismi Tarık Mengüç oldu! ile ilgili etiketler Show TV Üç Kuruş üç kuruş 6. bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.