Üç Kuruş Nerede Çekiliyor? Üç Kuruş İstanbul'da Hangi Mahallede Geçiyor?

Üç Kuruş Nerede Çekiliyor? Üç Kuruş İstanbul'da Hangi Mahallede Geçiyor? Show Tv ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan ve Çukur dizisinin devamı niteliğinde olan Üç Kuruş dizisi nerede çekiliyor sorusu da dizi başlamadan merak edilir oldu.

Üç Kuruş Nerede Çekiliyor? Üç Kuruş İstanbul'da Hangi Mahallede Geçiyor? Yeni sezonda Show Tv'de ekrana gelecek olan ve başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Nesrin Cavadzade ve Ekin Koç gibi yıldızların oynadığı Üç Kuruş dizisi için artık sayılı günler kaldı. Heyecanla beklenen dizinin çekimleri halen devam ederken dizinin çekildiği Çıngıraklı Mahallesi'de merak konusu oldu.

Çukur dizisinin alternatifi olarak görülen ve hatta Çukur'un final bölümünde tanıtımı yapılan Üç Kuruş dizisinin rengarenk görüntüleri ile de ilgi çekti. Kostüm, dans ve müzikleri ile daha şimdiden takip edilen dizinin çekildii Çıngıraklı Mahallesi de izleyicinin dikkatini çekti.

Üç Kuruş Nerede Çekiliyor? Üç Kuruş İstanbul'da Hangi Mahallede Geçiyor?

ÜÇ KURUŞ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Dizinin başlangıcı renkli bir düğün ile olacak. Çııngıraklı mahallesinde geçen hikayenin asıl kahramanları da Uraz Kaygılaroğlu ile Ekin Koç olacak.

Romanların hayatının anlatılacağı Üç Kuruş dizisi İstanbul Balat'ta geçiyor. Ancak Üç Kuruş dizisinin çekim yeri İstanbul Nişantaşı'ndadır.

Üç Kuruş Nerede Çekiliyor? Üç Kuruş İstanbul'da Hangi Mahallede Geçiyor? - Resim : 2

Üç Kuruş dizisinin çekimleri Nişantaşı’nda gerçekleşiyor. Üç Kuruş dizisinde Kartal ile Organize Şube komiseri Efe’nin çarşı da karşılaştığı sahne ise Abdi İpekçi Caddesi üzerinde yer alıyor.

Üç Kuruş Nerede Çekiliyor? Üç Kuruş İstanbul'da Hangi Mahallede Geçiyor? ile ilgili etiketler Show TV üç kuruş nerede çekiliyor üç kuruş hangi mahalle
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.