Üç Kuruş ne zaman başlıyor? Üç Kuruş dizisi oyuncu kadrosunda kimler var?

Çukur’un bitimine 1 hafta kala Show TV ekranlarında yeni sezonda başlayacak Üç Kuruş dizisi görücüye çıktı. İzleyenler Üç Kuruş dizisi ne zaman başlıyor sorusuna cevap aramakta. Peki, Üç Kuruş dizisi oyuncuları kimler?

Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur’da artık sona gelinirken yerine yayınlanacak olan dizinin Üç Kuruş olduğu ifade edildi. Dizi kulislerinden gelen son bilgiler ışığında Çukur’un gelecek hafta 7 Haziran Pazartesi akşamında final yapacağı ve yerine aynı akşamlarda Üç Kuruş’un yayınlanacağı belirtildi.

Üç Kuruş ne zaman başlıyor? Üç Kuruş dizisi oyuncu kadrosunda kimler var?

Üç Kuruş Ne Zaman Başlıyor?

Çukur dizisinin yapımcısı Ay yapım tarafından yerine getirilmesi beklenen Üç Kuruş’un oyuncu kadrosu da yavaş yavaş belli olmaya başladı. Başrollerde 3 erkek oyuncunun yer alacağı Üç Kuruş dizisinin 2021 Haziran ayının son haftasında Show TV ekranlarında ilk bölümü ile başlayacağı belirtildi.

Üç Kuruş ne zaman başlıyor? Üç Kuruş dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? - Resim : 2

Üç Kuruş Oyuncu Kadrosu

Hem Medcezir hem de Mucize Doktor dizileri ile adından söz ettiren başarılı oyuncu Taner Ölmez’in başrollerde yer aldığı Üç Kuruş dizisinin oyuncu kadrosunda; Ozan Dolunay, Murat Yıldırım, Leyla Tanlar ve Sinem Ünsal gibi oyuncular yer alıyor.

Üç Kuruş ne zaman başlıyor? Üç Kuruş dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? ile ilgili etiketler Üç Kuruş Üç Kuruş oyuncuları Üç Kuruş oyuncu kadrosu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.