Üç Kuruş dizisi ne zaman başlıyor? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Show TV ekranlarının yeni sezon dizilerinden Üç Kuruş sonunda başlıyor. Kaliteli oyuncu kadrosu ve aksiyon dolu olan sürükleyici bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyecek Üç Kuruş yayınlanan afişi ile de göz dolduruyor. Peki ama Üç Kuruş ne zaman başlıyor?

Ay Yapım imzalı olan ve oyuncu kadrosu ile büyük ses getirmesi beklenen Üç Kuruş dizisi hayranlarının karşısına çıkıyor. Dizi için heyecanlı bekleyiş devam ederken geçtiğimiz günlerde yayınlanan afişi ile herkesi kendisine hayran bırakan Üç Kuruş dizisi çok farklı bir dünyanın kapılarını sonuna kadar açıyor.

Üç Kuruş Dizi Konusu

Kendisine has karakterleri ve sert kurallarıyla bir Roman mahallesi olan Çıngıraklı’nın koruyucusu mafya lideri Kartal ile Organize Büro’nun gözü kara ve kural tanımaz komiser Efe arasındaki kovalamaca oyunu sonunda bir cinayet ile baştan sona tamamen değişir. Katili yakalamak adına girdikleri yollar onları hiç tahmin edemeyecekleri bir noktada beklenmedik bir ismin karşısına çıkarır.

Üç Kuruş dizisi ne zaman başlıyor? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Roman mahallesi olan Çıngıraklı’da gerçekleşen görkemli düğün ile tüm dikkatleri üzerinde toplamayı başaran Kartal ve Efe, diziye dair ilk ipuçlarını verdi. Çıngıraklı'nın mafya lideri Kartal ile Organize Şube'de komiser olan Efe'nin arasındaki gerilim büyük bir heyecan uyandırırken aksiyon dolu sahneler şimdiden nefes kesecek gibi…

Üç Kuruş dizisi ne zaman başlıyor? Oyuncu kadrosunda kimler var? - Resim : 2

Üç Kuruş Ne Zaman Başlıyor?

Çıngıraklı'nın mafya lideri Kartal ile Organize Şube'de komiser olan Efe'nin arasında geçen sürükleyici hikayelerin yer aldığı Üç Kuruş dizisi 1 Kasım 2021 Pazartesi akşamında Show TV ekranlarında başlıyor.

Üç Kuruş dizisi ne zaman başlıyor? Oyuncu kadrosunda kimler var? - Resim : 3

Üç Kuruş Oyuncu Kadrosu

Senaryosunu Damla Serim ve Murat Uyurkulak’ın yazdığı yönetmenliğini ise Sinan Öztürk’ün gerçekleştirdiği Ay Yapım imzalı Üç Kuruş adlı dizisi oyuncu kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Ercan Kesal, Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran, Umutcan Ütebay, Damla Makar, Melissa Yıldırımer, Aytaç Uşun, Süreyya Kilimci, Cenk Kangöz, Alişan Uğur, Burak Altay, Muttalip Müjdeci, Asena Girişken, Tuğçe Yolcu, Erkan Üçüncü, Aylin Engör, Volkan Kıran, Özkan Özipek, Ömer Çobanoğlu ve Ömer Civan Şit gibi pek çok ünlü oyuncu yer alıyor.

Üç Kuruş dizisi ne zaman başlıyor? Oyuncu kadrosunda kimler var? ile ilgili etiketler Üç Kuruş oyuncu kadrosu
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.