Üç Kuruş Leyla ölüyor mu? Leyla'yı oynayan Aslıhan Malbora diziden ayrılıyor mu?

Aslıhan Malbora'nın hayat verdiği Leyla karakteri, yeni bölümde ağır yara alıyor. Efe ile düğünü sırasında silahla yaralanan Leyla ölecek mi, diziden ayrılacak mı? Peki, Leyla rolünü oynayan Aslıhan Malbora kimdir, kaç yaşında?

Üç Kuruş dizisinin yeni bölümünde Leyla, Hicaz Kılıç tarafından dilahla vuruluyor. En mutlu gününde, Efe ile hayatını birleştirdiği günde ağabeyi Kartal ile karşılıklı dans ederken vuruluyor. Ardından sorular ise peş peşe geliyor. İşte, Üç Kuruş Leyla hakkında...

LEYLA ÖLÜYOR MU?

Show TV'nin sevilen dizisi Üç Kuruş'un 22. bölümünde Efe ile evlenen Leyla, davetsiz misafir Hicaz Kılıç tarafından silahla vuruluyor. Efe ve Kartal'ın gözleri önünde kanlar içinde kalan Leyla'nın dizideki akıbeti henüz belli değil.

Pazartesi akşamı ekrana gelecek Üç Kuruş 22. bölümle Aslıhan Malbora'nın hayat verdiği Leyla karakterinin akıbeti netleşecek.

Üç Kuruş Leyla ölüyor mu? Leyla'yı oynayan Aslıhan Malbora diziden ayrılıyor mu?

ASLIHAN MALBORA KİMDİR?

Malbora, 27 Mart 1995 tarihinde Afyonkarahisar'da dünyaya geldi. İlkokul ve ortaokul eğitimlerini Afyonkarahisar'da tamamladı. Yükseköğrenim için 2012 yılında İstanbul'a giderek İstanbul Teknik Üniversitesi Gıda ve Kimya Mühendisliği bölümlerinde öğrenim gördü.

Üniversite yıllarında oyunculuk eğitimi almaya başladı. Oyunculuğa 2017 yılında Seven Ne Yapmaz dizisinde canlandırdığı Zeynep rolü ile başladı. Kalbimin Sultanı (2018) Saliha Sultan karakterini, Her Yerde Sen (2018) dizisinde Ayda, Gel Dese Aşk dizisinde Derin rollerini canlandırdı. Son olarak Üç Kuruş (2021) dizisinde Leyla Çaka rolünde oynuyor.

Üç Kuruş Leyla ölüyor mu? Leyla'yı oynayan Aslıhan Malbora diziden ayrılıyor mu? ile ilgili etiketler üç kuruş leyla ölüyor mu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.