Üç Kuruş hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Üç Kuruş izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu’nun oynadığı Üç Kuruş dizisi hangi günler yayınlanıyor cevabı izleyenler tarafından yakından takip ediliyor. Üç Kuruş saat kaçta başlıyor?

Yayınlandığı ilk günden bu yana ilgiyle takip edilen Show TV ekranlarının sevilen dizisi Üç Kuruş yeni bölümleriyle adından söz ettiriyor. Sezonun en iddialı yapımları arasında yer alan ve başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu ile Ekin Koç’un yer aldığı Üç Kuruş, oyuncu kadrosu ile de büyük bir ilgi görüyor.

ÜÇ KURUŞ HANGİ GÜNLER OYNUYOR?

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu’nun yer aldığı Üç Kuruş dizisi Show TV ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanıyor.

ÜÇ KURUŞ SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Üç Kuruş dizisi Show TV ekranlarında Pazartesi akşamları saat 20.00’da başlıyor.

Üç Kuruş hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

ÜÇ KURUŞ 15. BÖLÜM ÖZETİ

Kartal’ın İrfan’la girdiği pazarlık Efe’den hiç beklemediği bir tepki almasına neden olur.

Efe, içindeki bu öfkeyle Kartal’a karşı sert bir hamle hazırlığı içindedir. Bahar babasının ölümüyle ilgili gerçekleri öğrendikten sonra planını harekete geçirir ve Korkmaz’ın saldırı hedefini sürpriz bir biçimde değiştirir. Kartal, Korkmaz’ın tehdidini fark etmesiyle birlikte harekete geçer. Kartal’ın avucunda tutmayı başaramadığı İrfan’ın göz hapsinde olan Neriman ise gelen gizli mesaj üzerine büyük bir riske girer.

Üç Kuruş hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler Üç Kuruş
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.