Üç Kuruş dizisinde ünlü sanatçının oğlunun rol aldığı anlaşıldı!

Show Tv ekranlarında geçtiğimiz gün ilk bölümü yayınlanan Üç Kuruş dizisinde ünlü sanatçının rol aldığı anlaşıldı. Konyalı karakterini oynayan Alişan Uğur'un sanatçı Özkan Uğur'un olduğu ortaya çıktı.

Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Aslıhan Malbora ve Nesrin Cavadzade'nin rol aldığı ve Çıngıraklı Mahallesi'nde geçen hikayesiyle Üç Kuruş dizisi ilk bölümüyle Show Tv'de yayınlandı. İzleyenlerin ilk bölümü beğendiği Üç Kuruş dizisinde Konyalı karakterini oynayan Alişan Uğur'un ünlü sanatçının oğlu olduğu ortaya çıktı.

 ÜÇ KURUŞ'UN KONYALI KARAKTERİ TANIDIK ÇIKTI!

Üç Kuruş dizisinde Konyalı karakterini oynayan Alişan Uğur, ünlü sanatçı Özkan Uğur'un oğlu olduğu anlaşıldı.

Alişan Uğur Kimdir?

Üç Kuruş dizisi Alişan Uğur'un ilk oyunculuk deneyimi değil. Genç oyuncu daha önce Karakomik filminde Rich, ve Hekimoğlu dizisinde piyanist Efe karakterlerini canlandırdı. 1996 doğumlu olan Alişan Uğur, ilk oyunculuk eğitimini 14 yaşında aldı.

Oyunculuk eğitimi almak için İngiltere'de Arts Educational Schools London'da giden, orada müzik teknolojileri ve medya derslerini de alan Uğur, aynı zamanda konservatuar eğitimi de aldı. Oyunculuk dışında Royal Acedemy of Dramatic Art'da da 6 ay eğitim gören Uğur, sanata olan ilgisini ''Öyle bir ailede doğdum ki; babam müzisyen, annem de koreograf. Ev, hep sanat doluydu. O yüzden benden matematik profesörü olmam beklenemezdi. Küçük yaşlardan itibaren müzik ve dans hayatımın içindeydi. 8 yaşında piyano ile tanıştım'' kelimeleriyle anlatıyor.

Üç Kuruş dizisinde ünlü sanatçının oğlunun rol aldığı anlaşıldı! ile ilgili etiketler Show TV Özkan Uğur alişan uğur üç kuruş konyalı Üç Kuruş
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.