Üç Kuruş dizisi sosyal medyadan duyurdu! Yeni karar büyük ses getirdi! Çukur'un kardeşi efsane geliyor!

Ekranlara geçtiğimiz aylarda veda eden Çukur dizisine alternatif olarak ekrana gelecek Üç Kuruş dizisi için efsane bir karar alındı. Resmi twitter adresinden duyurulan yeni karar sonrası takipçilerin heyecanı arttı. Bu arada Aras Bulut İynemli'nin diziye katılacağı bölüm de belli oldu.

Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıjan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Ercan Kesal, Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran, Umutcan Ütebay, Damla Makar, Melissa Yıldırımer gibi isimlerin kadroda olduğu Üç Kuruş dizisi için bomba bir karar duyuruldu. Dizinin resmi sosyal medya hesabından açıklanan karar sonrası "Üç Kuruş efsane geliyor" yorumları yapıldı.

ÇUKUR'UN KARDEŞİ ÜÇ KURUŞ BOMBA KARARI DUYURDU!

Show Tv'de yayınlanan Çukur dizisi geçtiğimiz Haziran ayında final yaparak sevenlerini üzmüştü. Yapımcılar ise bu isteği göz önüne alarak yepyeni bir dizi hazırlığına girmişlerdi. Üç Kuruş ismiyle duyurulan ve çekimleri halen devam eden yapımda birçok ünlü isim yer alıyor.

Ancak Üç Kuruş dizisinin resmi sosyal medya hesabından az önce duyuraln karar nefesleri kesti. Çukur dizisinde Yamaç karakterini canlandıran oyuncu Aras Bulut İynemli'nin fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan Üç Kuruş dizisi, takipçilerine, "Sizce Aras Bulut İynemli Üç Kuruş'ta olmalı mıydı" diye sorarak adeta nabız yokladı.

Yayın günü ve kadrosu netleşti! Üç Kuruş ne zaman başlıyor? İşte konusu ve  oyuncuları

Bunun üzerine takipçileri değişik yorumlar yaptı. Kimileri Aras Bulut İynemli'nin Çukur'da çok yorulduğunu ve bir süre ekrandan uzak durması gerektiğini söylerken kimileri de bu kararın Üç Kuruş için büyük ses getirecek bir karar olduğunu söyledi.

İşte Üç Kuruş'la ilgili ilk resmi açıklama - Birsen Altuntaş

Ancak gelen son bilgilere göre ise Aras Bulut İynemli, Üç Kuruş dizisine 3. bölümden itibaren katılacak. Kararın gerekçesi ise seyiriciyi Aras'a yaklaştırmak.

üç kuruş dizisi #2188772 - uludağ sözlük galeri

Bilindiği gibi Üç Kuruş'ta Aliço karakteri ile Rıza Kocaoğlu oynayacak. Kısa zaman içinde her Pazar ekrana gelecek olan ve Çukur'dan sonra mükemmel bir yapım olan Üç Kuruş izleyciyi heyecanlandırmaya devam edecek.

Üç Kuruş dizisi sosyal medyadan duyurdu! Yeni karar büyük ses getirdi! Çukur'un kardeşi efsane geliyor! ile ilgili etiketler Aras Bulut İynemli Uraz Kaygılaroğlu Rıza Kocaoğlu üç kuruş dizisi Üç Kuruş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.