Üç Kuruş 21. Bölüm Fragmanı | "Biz bir kendimizi hatırlatalım!"

Üç Kuruş dizisi 20. bölümde nefesleri kesti. Farklı bir senaryoya sahip olan Üç Kuruş dizisinin yeni bölümü fragmanı heyecanla bekleniyor. Peki Üç Kuruş dizisi 21. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Show TV ekranlarında yayınlanan Üç Kuruş dizisi 28 Mart 2022 Pazartesi tarihinde 20. bölüm ile ekranlara geldi. Yeni bölümü merakla beklenen Üç Kuruş 21. bölüm fragmanı haberimizde.

ÜÇ KURUŞ 21. BÖLÜM FRAGMANI

Üç Kuruş Son Bölümde Neler Oldu?

Kartal oğluna ve Bahar'a kavuşmanın heyecanını tam yaşayamadan, beklenmedik bir saldırı mutluluğuna gölge düşürür. Ateş'i ve Bahar'ı kaybetme korkusuyla deliren Kartal, intikam almak için harekete geçer. Çetin saldırıyı yapanın kim olduğunu öğrendiğinde Kartal'dan bir ricada bulunur. Kartal'ın yaşadığı saldırı Efe'yi de derinden etkiler.

Sevdiği kadını kaybetme korkusuyla Leyla'ya gelen Efe, bu defa çok daha cesur davranır. Şahin, Azade'nin arkasından çevirdiği plan sonucunda onunla yüzleşir ama Azade'nin bile tahmin etmeyeceği bir planı devreye sokar. Kartal, Efe ve Çetin, Baybars'a büyük bir darbe indirmek için hazırlanırken hiç beklemedikleri biri onlara yardım eder. Baybars ise uğradığı hezimetlerin altından kalkabilmek için en ciddi hamlesini yapar ve oyunu tamamen değiştirecek bir adım atar.

Üç Kuruş 21. Bölüm Fragmanı | "Biz bir kendimizi hatırlatalım!" ile ilgili etiketler Üç Kuruş fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.