Üç Kuruş 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Üç Kuruş dizisi 20. bölüm fragmanı...

Pazartesi akşamlarının en çok izlenen yapımı Üç Kuruş 20. bölüm fragmanı ile heyecanı üst seviyeye çıkardı. İşte Üç Kuruş yeni bölüm fragmanı...

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Nesrin Cavadzade'nin rol aldığı Üç Kuruş pazartesi akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. İşte Üç Kuruş yeni bölüm fragmanı...

ÜÇ KURUŞ 20. BÖLÜM FRAGMANI

Üç Kuruş yeni bölüm fragmanı yayınlandığında haberimizde olacaktır.

Üç Kuruş son bölümünde; Kartal, Ferhan’ı kurban vermek zorunda olmanın acısı içinde de olsa ondan devraldığı intikam planını devreye sokması gerektiğinin farkındadır.

Efe ve Çetin’in sürpriz yüzleşmesinde herkes eteklerindeki taşlarını döker. Kartal tüm öğrendiklerine rağmen üçünün de hedefinin aynı kişi olduğunu hatırlatır. Kartal, Efe ve Çetin arasındaki zorunlu iş birliğinin adımları atılır.

Üç Kuruş 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Üç Kuruş dizisi 20. bölüm fragmanı...

Birlikte Şahin’e karşı kazandıkları ilk savaşta beklemedikleri bir karşılık alırlar ve Kartal Korkmaz’ın hedefi haline gelir. Bir yandan ülkeyi oğluyla birlikte terk etmek üzere olan Bahar’ı durdurmaya çalışan Kartal, bir yandan da Efe ve Çetin’in desteğiyle babasını vuran adamla iş birliği yapan Şahin’den intikamını almaya çalışacaktır.

Kartal, mahalleye döndüğünde her şeyin değişmiş olduğunu görür ve sarsılır.

Çıngıraklı artık Şahin’in kontrolündedir. Mahallede istenmediğini gören Kartal, her şeyi geride bırakıp uzaklaşacakken, onu sarsıp kendine getiren Leyla olur. Bahar’dan bir çocuğu olduğunu öğrenen Kartal, ne pahasına olursa olsun önce kendi evladına kavuşup ardından da ailesini yeniden bir araya getirmek için harekete geçer.

Bu uğurda ilk olarak Efe’nin karşısına çıkar ama Efe’yi hiç beklemediği bir halde bulur. Kartal, Efe’yi kendine getirmek için büyük bir plan yapar ve Kartal'ın yaptığı bu planda yolu bir kez daha İrfan'la kesişir.

Üç Kuruş 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Üç Kuruş dizisi 20. bölüm fragmanı... ile ilgili etiketler üç kuruş fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.