Üç Kız Kardeş'te Türkan'ın Hamileliği Kısa Sürüyor! Mine, Türkan'ın Çocuğunu Düşürdü, Nesrin Her Şeyi Hatırladı!

Salı akşamları Kanal D'de yayınlanan Üç Kız Kardeş 20. bölüm fragmanıyala müjdeyi verdi. İclal Aydın'ın oynadığı Nesrin karakterinin her şeyi hatırlamaya başladığı dizinin yeni bölümünde Türkan'ın hamilelik haberi izleyiciyi sevince boğdu. Ancak bu sevinç kısa sürecek. Mine'nin Türkan'ın çocuğunu düşürmesi yeni sezonun bombası olacak.

Üç Kız Kardeş yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya'nın başrollerinde olduğu dizinin yeni bölüm fragmanında izleyiciyi havalara uçuracak haber geldi. Uzun süredir Somer ve Mine ile birlikte kalan Türkan'ın hamile kalması Üç Kız Kardeş yeni sezonunun ilk bombası oldu. Üç Kız Kardeş'te Türkan'ın Hamileliği Kısa Sürüyor! Mine, Türkan'ın Çocuğunu Düşürdü, Nesrin Her Şeyi Hatırladı!

Özgü Kaya'nın oynadığı Türkan karakterinin hamile kalması Üç Kız Kardeş izleyicisini sevince boğdu. Mine'nin çocuğunun sürekli sorun yaratması ve Somer'in davranışları Türkan'ın hayatını zindana çevirmişti. Hamilelik haberi sonrası ise tüm dengeler değişmeye başlayacak.

NESRİN HER ŞEYİ HATIRLAMAYA BAŞLADI!

İclal Aydın'ın romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'te Nesrin'in hafıza kaybını atlatıp her şeyi hatırlamaya başlaması yeni bölümün sürpriz oldu. Rüçhan'ın Türkan'a tokat atmaya çalışması ve araya giren Nesrin'in meydan okuması Üç Kız Kardeş 20. bölüm fragmanına damga vurdu.

Üç Kız Kardeş 20. bölümü Salı akşamı Kanal D'de olacak.

Üç Kız Kardeş'te Türkan'ın Hamileliği Kısa Sürüyor! Mine, Türkan'ın Çocuğunu Düşürdü, Nesrin Her Şeyi Hatırladı! ile ilgili etiketler Özgü Kaya Üç Kız Kardeş yeni bolüm iclall aydın
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.